Ups! Photoshoppede models ribben væk

Victoria Secret's model tyndere end nogensinde

  • Det er slet ikke nødvendigt at gøre Lais Ribeiro slankere, end hun er, men det ser ud som om, Vicoria Secret's fotografer har minimeret omkredsen af den smukke model. (PR-Foto)
Det er slet ikke nødvendigt at gøre Lais Ribeiro slankere, end hun er, men det ser ud som om, Vicoria Secret's fotografer har minimeret omkredsen af den smukke model. (PR-Foto)
 

Der er ikke noget at sige til, at almindelige mennesker ikke kan leve op til modellernes udseende. For der bliver arbejdet lige lovligt meget med billederne, efter at skønhederne har forladt fotostudiet.

Senest er det gået ud over Victoria Secret's-modellen Lais Ribeiro, der er blevet så syletynd, at det faktisk ikke er muligt at have ribben i torsoen.

Smukke Lais, der er meget slank fra naturens side, er blevet gjort endnu tyndere i computeren og ser helt amputeret ud i undertøjsfirmaets seneste reklame. Det skriver Huffingtonpost.com, der har fundet flere eksempler på photoshoppede misfostre.

Det er bestemt ikke første gang at der bliver pyntet på modellerne. Både Kate Moss og danske Helena Christensen ryger også en tur i photo shop. Ganske unødigt må man sige, når man er blandt klodens smukkeste kvinder.

Læs også: Se også: Helenas forunderlige forandring Helenas forunderlige forandring

Læs også: Se også: Super-model med snyd på Super-model med snyd på

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik