Longoria indgår forlig med bilist

Sagen om Hollywood-stjernens trafikulykke er droppet. Longoria og bilisten har nu indgået forlig.

  • Eva Longoria kørte lidt for desperat ind i en anden bil. Nu har hun indgået forlig med bilisten.(Foto: AP)
Eva Longoria kørte lidt for desperat ind i en anden bil. Nu har hun indgået forlig med bilisten.(Foto: AP)
 

Desperate Housewives-stjernen Eva Longoria bankede i 2010 sin BMW ind i Roman Gasparyans bil, mens han ventede på grønt lys i et lyskryds på Hollywood Boulevard. Den torpederede bilist valgte straks at lægge sag an mod Longoria.

Læs også:

Se også: Se Eva Longorias frække surf-tur

Men nu har skuespillerinden og Gasparyan indgået et forlig. Det skriver websitet TMZ.com, der dog endnu ikke ved, hvad Longoria og Gasparyans aftale indeholder.

Gasparyan udtalte efterfølgende, at sammenstødet havde pådraget ham fysiske og psykiske skader. Gasparyan hævdede desuden, at Hollywood-kendissen havde røde og blodsprængte øjne efter ulykken.

Læs også:

Rust And Bone Premiere Cannes Intl. kendte 18. maj 2012 Se også: Evas små bryster stjæler opmærksomheden

- Der er absolut intet hold i disse påstande, og indikationer på det modsatte er falske og usande, har Eva Longoria udtalt igennem sin talsmand.

Det var Eva Longorias daværende ægtefælle, NBA-stjernen Tony Parker, der var registreret som bilens officielle ejer. Men han var dog ikke involveret i ulykken.

Skuespillerinden blev i 2006 nomineret til en Golden Globe for sin rolle som forstads-rappenskralden Gabrielle Solis i Desperate Housewives.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik