Utro instruktør mødes igen med konen

Det ser ud som om, at Rupert Sanders og hans kone, Liberty Ross, igen er på talefod

  • Liberty Ross har smidt sin vielsesring, efter at hendes mand, filminstruktøren Rupert Sanders, blev set kysse med Kristen Stewart. (Foto: AP)
« Forrige
Liberty Ross har smidt sin vielsesring, efter at hendes mand, filminstruktøren Rupert Sanders, blev set kysse med Kristen Stewart. (Foto: AP)
1/3
Næste »
 

'Snow White and the Huntsmen'-instruktøren, der blev set kissemisse med den kvindelige hovedrolleindhaver, Kristen Stewart, mødtes med sin forsmåede hustru i Beverly Hills i går.

Læs også:

Se også: Utro instruktør har ikke talt med konen

Det er første gang siden nyheden om Rupert Sanders affære brød ud, og siden hele verden har kunnet studere billederne af de to kolleger, at ægteparret lader sig se offentligt sammen. Det skriver eOnline i dag.

Læs også:

Se også: Chok-billeder af Kristen Stewarts utroskab

Om parret er ved at finde sammen igen, eller om de mødtes for at aftale skilsmisse og forældremyndighed over deres to børn, melder historien ikke noget om. I hvert fald bærer Rupert Sanders stadig sin vielsesring, mens Liberty Ross har taget sin af.

Imens har Kristen Stewart sit at tænke på. Hendes forsmåede ekskæreste og 'Twilight'-kollega, Robert Pattinson har heller ikke tilgivet hende det lille sidespring.

Han har gemt sig væk, siden hun offentligt indrømmede affæren og sagde undskyld.

Læs også:

Se også: Kristen Stewart indrømmer utroskab

På mandag er det dog slut med at lege gemmeleg. Robert Pattinson har bekræftet sin deltagelse i Jon Stewart's 'The Daily Show' for at reklamere for sin nye film.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk