Jessica Biel: Det er hårdt at se godt ud

Ekstrabladet.dk har talt med den smukke Hollywood-stjerne Jessica Biel, der springer ud som hårdtslående kvinde i action-filmen 'Total Recall'

  • Her ses Colin Farrell og Jessica Biel i en af de hæsblæsende action-scener fra filmen 'Total Recall'. (Foto: Sony Pictures)
Her ses Colin Farrell og Jessica Biel i en af de hæsblæsende action-scener fra filmen 'Total Recall'. (Foto: Sony Pictures)
1/6
Næste »

MEXICO(Ekstra Bladet): Hun er 30 år gammel og ligner en fotomodel, der aldrig har lavet andet end at gå op af diverse catwalks og se sød og dejlig ud. Men i virkelighedens verden er hun en af de mest brugte hårdtslående kvindelige Hollywood-skuespillere i diverse action-film. Og hun elsker det.

Og det er faktisk først for fem år siden, at Jessica Biel begyndte at interessere sig for mode.

Jeg er en drenge-pige
- Du ligner en fotomodel, men har alligevel altid haft et ry som en hård pige. Hvordan har du det med det ry?

- Jeg troede, at jeg var kommet af med betegnelsen som 'hård pige' for lang tid siden. Men jeg vil dog gå så langt, at jeg vil kalde mig selv for lidt af en 'drenge-pige'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jessica Biel siger ja til mere nøgenhed

- Jeg har altid været en pige, der dyrkede masser af sport. Jeg lavede gymnastik og spillede fodbold og legede med drengene, da jeg var yngre. Jeg var altid meget fysisk, fortæller Jessica Biel til ekstrabladet.dk, da vi møder hende på det fashionable hotel Ritz Carlton i Mexico for at tale med hende om hendes nye store hovedrolle i action-filmen 'Total Recall', der har premiere i de danske biografer torsdag den 9. august.

Boksning og kampsport
- Og derfor elsker jeg også at være fysik på film, som jeg sevlfølgelig er i min rolle som oprøreren Melina i 'Total Recall'. Jeg har trænet både boksning og kampsport for at virke så overbevisende som muligt i mine mange kampscener. Og så har jeg forsøgt ikke at spise så meget, så min krop kom til at se stærk og spændstig ud, forklarer Jessica Biel, der er lige så kendt for sit forhold til den verdenskendte sanger Justin Timberlake, som hun er kendt for sine roller.

Jessica Biel fik sit internationale gennembrud i filmen 'The Texas Chainsaw Massacre' i 2003, og hun har siden blandt andre film medvirket i action-filmene 'Blade: Trinity' og 'The A-Team'.

Hårdt at se godt ud
- Er det et pres for dig, at du altid skal se godt ud?

- Ja, det kan godt være hårdt at skulle se godt ud. Jeg føler, at det er nødvendigt, at jeg ser godt ud, fordi jeg arbejder som skuespiller. Men jeg kan også godt selv lide, at min krop fungerer, og at jeg ser godt ud.

- Jeg føler mig mere sund og har mere energi, når jeg er i god form. I morges var jeg. f.eks ude og svømme en lang tur, og jeg gik også en lang tur langs stranden. De fysiske adspredelser er med til at fjerne eventuel stress.

- Hvorfor begynde du egentlig først at interessere dig for mode for fem år siden. Hvad var det, der ændrede sig i dit liv på det tidspunkt?

- Det ved jeg ikke rigtigt. Måske den kendsgerning, at jeg lige pludselig havde råd til at købe alt det tøj, som jeg havde lyst til. Og så skyldes det selvfølgelig også forfængelighed. Der bliver hele tiden taget billeder af mig. Så jeg vil selvfølgelig gerne se godt ud på de billeder med en flot krop og en flot hud. Det giver også en vis selvtillid, siger Jessica Biel og tilføjer:

- Vi lever jo i en verden med fokus på skønhed. Og i mit job er det også et konkurrence-moment. Hvis man er smuk, kan det være medvirkende til at man får flere jobs.

Paparazzo-fjols
- Hvornår følte du dig første gang som en offentlig kendt person?

- Det var, da jeg opdagede den første papparazzo-fotograf, der tog et billede af mig ude foran mit eget hus. Som kvinde blev jeg lidt skræmt af det. Og jeg tænkte: Enten flygter du, eller også så giver du fjolset et knytnæveslag lige på næsen.

- Men nu har jeg efterhånden accepteret, at det er en negativ del af mit job, som jeg må lære at leve med.

- Hvad var det mest spændende at lave i Total Recall?

- Jeg var helt vild med filmens kamp-scener. Jeg elsker at træne de scener igen og igen. Og bagefter opleve tilfredsheden, når de fungerer i filmen. Og så var jeg helt vild med den udfordring, der lå i det forhold, jeg har til Colin Farrells karakter i filmen. Det er utrolig svært at være overbevisende i et forhold til en mand, der ikke kan huske, at han er kæreste med dig, siger Jessica Biel med et smil og tilføjer:

- Min rolle som oprøreren Melina er filmens hjerte eller filmens sandhed. Hun er en meget trofast person, og hun bliver ved med at fortælle Colin Farrells karakter sandheden, også når han ikke tror på hende. Og hun vil som rebel og oprører gøre alt, for den sag hun kæmper for. Jeg er symbolet på hjertet, der vinder over hjernen, forklarer Biel.

LÆS OGSÅ:

SPL418932_004 Film - 20. jul. 2012 Prostitueret med tre bryster afsløret

Skal giftes med Timberlake
- Hvordan har du det med at blive kaldt hot og sexet i diverse magasiner?

- Det er da et stort kompliment, men skønhed handler altså også om den indre skønhed, siger Jessica Biel der angiveligt skal giftes med Justin Timberlake i 2012. Han friede nemlig til hende i december måned 2011.

Total Recall - synops

'Total Recal' er en forrygende action thriller fra grænselandet mellem virkelighed, drømme og kunstigt skabt erindring. Velkommen til Rekall, det multinationale selskab, der kan forvandle dine vildeste drømme til noget, der ligner virkelige erindringer. For fabriksarbejderen Douglas Quaid (Colin Farrell) virker det – til trods for at han er lykkeligt gift med den smukke Lori (Kate Beckinsale) - som om en ’indre ferie’ kan være den perfekte pause fra hans ellers ret rutineprægede liv… - Virkelige erindringer om et spændende liv som superspion kan være lige det krydderi, som hans tilværelse mangler. Men da implementeringsproceduren går frygteligt galt, bliver Quaid pludselig en meget jaget mand i virkeligheden og snart er han på vild flugt fra politiet, der kontrolleres af den frie verdens leder, Kansler Cohaagen (Bryan Cranston). Undervejs lykkes det ham at slutte sig til oprøreren, Melina (Jessica Biel), så han kan finde modstandsbevægelsens leder, Matthias Lair (Bill Nighy) og være med til at sætte en stopper for Cohaagens diktatur. Men efterhånden som grænserne mellem fantasi og virkelighed bliver stadigt mere udviskede og det går op for Quaid, at den frie verdens skæbne rent faktisk hviler på hans skuldre, finder han endelig ud af sin virkelige identitet, sin sande kærlighed… og sin uafvendelige skæbne… Filmen, der er en genindspilning af Paul Verhoevens film af samme titel fra 1990 (med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen), er instrueret af Len Wiseman.

Dansk biografpremiere den 9. august.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte