'Tanning-mom' er blevet bleg

Se In Touch Magasines billede af den utrolige forvandling

  • Sådan solbrændt så Patricia Krentcil ud, da hun stod anklaget for at have forårsaget forbrændinger på sin datters hud, (Foto: AP)
Sådan solbrændt så Patricia Krentcil ud, da hun stod anklaget for at have forårsaget forbrændinger på sin datters hud, (Foto: AP)
1/2
Næste »

En hel måned. Så lang tid har den før så solbrændte Patricia Krentcil, bedre kendt som Tanning Mom, holdt sig fra solariets farlige uv-stråler.

Patricia Krentcil trak overskrifter, da hun blev anklaget for at have forårsaget solskader på sin dengang femårige datters hud ved at lægge hende i solarie - alt imens Patricia selv var helt mørkebrun af overdrevent solariebrug.

Se billedet af 'den blege' Patricia Krentcil her.

Men selv om hun tydeligvis ser sundere og mere 'normal' ud nu, har hovedpersonen selv svært ved at vænne sig til det.

- Jeg føler mig underlig og bleg, siger hun til In Touch Magasine, som også viser billedet af den forvandlede mor. Det skriver engelske dailymail.co.uk

Læs også:

solbrændt Samfund - 22. maj 2012 Solarie-galning forsvarer sig

Patricia Krentcil indrømmer, at hun er færdig med det overdrevne solariebrug. Men afviser ikke, at hun vil klemme et solariebesøg ind en gang i mellem. Flere gange fik hun at vide af lægerne, at hun skulle stoppe med at gå i solarie. Men med sine egne ord 'var hun bare nødt til at se solbrændt ud'.

Se også:

solbrændt Verden på vrangen - 3. maj 2012 TV: Anklage: Solskoldede datteren i solarium

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte