Chok-billeder af Kristen Stewarts utroskab

Den britiske avis The Sun afslører nu en stor billedserie med det hemmelige kærlighedsmøde mellem Kristen Stewart og filminstruktøren Rupert Sanders - se de ekstremt afslørende billeder på et link til The Sun

  • Her er Kristen Stewart og Rupert Sanders fotograferet ved et hemmeligt stævnemøde på en restaurant i Berlin. Se de meget mere afslørende billeder fra The Sun ved at trykke på linket længere nede i artiklen.(Foto: All Over Press)
Her er Kristen Stewart og Rupert Sanders fotograferet ved et hemmeligt stævnemøde på en restaurant i Berlin. Se de meget mere afslørende billeder fra The Sun ved at trykke på linket længere nede i artiklen.(Foto: All Over Press)
1/2
Næste »

Hele verden har talt om den hemmelige kærlighedsaffære mellem Kristen Stewart og den brititiske filminstruktør Rupert Sanders, der for ca. 10 dage siden blev afsløret af det amerikanske ugeblad 'US Weekly', der havde taget en lang række papparazzi-billeder af parrets romantiske møde i en park. Nu har den britiske avis The Sun også fået fat i billederne, som de idag har offentliggjort.

Og det er meget afslørende billeder, hvor man ser Kristen Stewart kærtegne Ruperts Sanders hænder, mens han nusser hende i nakken. Der også flere billeder, hvor de sidder inde i en bil og kysser og krammer.

Se de meget afslørende billeder af Kristen Stewarts stævnemøde med Rupert Sanders her

Ifølge Rupert Sanders svoger Leopold Ross havde den hemmelige affære stået på i månedvis, da de blev afsløret på fersk gerning.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart indrømmer utroskab

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen