Bedre end Batman: Bollespark sendte Bane i gulvet

Skuespilleren Tom Hardy blev sendt til tælling da sønnen sparkede ham i løgene

  • Superskurken Bane fra 'The Dark Knight Rises' er (næsten) usårlig (Foto: AP/Warner Bros. Pictures, Ron Phillips)
Superskurken Bane fra 'The Dark Knight Rises' er (næsten) usårlig (Foto: AP/Warner Bros. Pictures, Ron Phillips)

I den seneste Batman-film, 'The Dark Knight Rises', har Batman mere end almindelig svært ved at klare en gedigen nævekamp mod skurken Bane, der spilles af Tom Hardy. Men selv den stærkeste og ondeste skurk har en akilleshæl. Og dette 'bløde punkt' fandt Tom Hardys lille søn allerede, da han var spæd.

Skuespilleren Tom Hardy er kendt for at spille nogle hårdføre roller, hvor han som følge heraf har fået godt med knups med på vejen.

I filmen 'Bronson', der er instrueret af danske Nicolas Winding Refn, spiller Hardy den voldsforherligende fængselsindsatte Charles Bronson, der opsøger en hver mulighed for at slå fra sig.

Læs også:

Se også: Batman-skurken Bane vil i fight med Haye

Men også i 'Warrior' viser Tom Hardy, at han er god til slås - i hvert fald på film. Her spiller han en sammenbidt, brutal og usædvanlig hårdfør 'cage fighter', der kan tåle nogle gevaldige tæsk.

Og samme hårdførhed viser Hardy i rollen som Bane, der i en voldsom kampscene knækker den flagermusklædte mand.

Læs også:

BATMAN-DKR-22065 Film-anmeldelser - 19. jul. 2012 Blæret Batman

Men ifølge skuespilleren selv, har han aldrig før følt så meget smerte, som da hans søn fik ham i gulvet, da Hardy skulle skifte lillemandens ble.

- Jeg lagde ham på ryggen og han bevægede sine fødder rundt. Han tager så sin hæl ned og rammer det øverste af min testikel. Det fik mig sgu i gulvet, mand, sagde Tom Hardy til esquire Magazine.

- Jeg så den ikke komme, så jeg slappede af. Og den ramte lige på. Jeg tænkte: Jesus, det er sådan det føles at blive sparket i bollerne. Pinefuld smerte. Og min søn var kun en halv meter lang.

Tom Hardy var især overrasket over smerten, fordi han tidligere havde fået et spark i de ædlere dele - uden at have mærket noget.

- Da jeg lavede 'Bronson', blev jeg gennemtævet af seks gutter, der skulle forestille at sparke mig halvt fordærvet i et bur. Én af fyrene sparkede mig i testiklerne.

Men Hardy mærkede til sin overraskelse ikke noget og tænkte:

- Jeg må have de her super-testikler. Et år senere fik min søn mig så i gulvet.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte