Jackie Chan på lynvisit i Danmark

Bang & Olufsen i Struer fik besøg af skuespilleren Jackie Chan, da han var på vej hjem fra OL i London.

  • Her er Jackie Chan igår fotograferet i København i forbindelse med sit besøg hos B&O på Kongens Nytorv.(Foto: Anthon Unger)
Her er Jackie Chan igår fotograferet i København i forbindelse med sit besøg hos B&O på Kongens Nytorv.(Foto: Anthon Unger)
1/3
Næste »

Superstjernen Jackie Chan, der blandt andet er kendt fra de berømte Rush Hour-film, har netop været i Danmark.

Han har nemlig været på besøg hos Bang & Olufsen i Struer, og her blev han vist rundt på herregården Quistrup, hvor B&O i sin tid blev grundlagt og på foretagendets fabrikker.

Jackie Chan blev i øvrigt så glad for Bang & Olufsens produkter, at han også tog til København for at se B & O' s afdeling på Kongens Nytorv. Her fik han selskab af tv-værten Ibi Støvring, der lavede et tv-indslag med den berømte kinesiske Hollywood-skuespiller, der også er kendt for at spille den gamle karatelærer i den meget populære remake af filmen 'Karate Kid', hvor Will Smiths søn Jayden har rollen som den unge karate-ekspert.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jackie Chan: Jeg slog en rocker ned

I en pressemeddelelse skriver B&O blandt andet følgende:

- Vi er meget beærede over Jackie Chans besøg hos Bang & Olufsen. Vi blev for nylig kontaktet og spurgt, om vi ville være vært for ham, og naturligvis sagde vi ja.

- Bang & Olufsen er et mindre firma, og det er en stor ting, når en superstjerne besøger os, siger CEO Tue Mantoni, der viste Jackie Chan rundt.

Han mener, at den kinesiske stjerne kan være med til at markedsføre firmaets produkter i sit hjemland.

- Jackie Chans besøg vil komme os til gode i Kina, hvor han har tusindvis af loyale fans, der følger hvert et skridt, han tager. Besøget i dag er en unik mulighed for at fortælle Bang & Olufsen historien til den kinesiske befolkning, fortæller han.

Under sit besøg fik Jackie Chan også mulighed for at specialdesigne et fjernsyn, der senere på året vil blive bortauktioneret i Kina, og overskuddet skal benyttes til skuespillerens velgørenhedsprojekter.

LÆS OGSÅ:

Se også: Filmstjerne: Kinesere elsker en fast hånd

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte