TV: Side 9-Claudia brystede sig på stranden i Miami

Tidligere vinder af 'Årets Side 9-pige' er så skarp skåret, at internationale billedbureauer tager billeder af den smukke brunette

  • Claudia læste bogen '50 Shades Darker' på den lyse sandstrand i Miami. (Foto: Slash News)
Claudia læste bogen '50 Shades Darker' på den lyse sandstrand i Miami. (Foto: Slash News)
1/2
Næste »

Den daglige side i Ekstra Bladet med skønheder fra hele landet kan føre mange ting med sig.

Det har Claudia Romani, der vandt titlen som 'Årets Side 9-pige' i 2009, måtte sande, for hun har gang i en lovende modelkarriere i USA. Allerede dengang vidste hun, at Danmark ikke var endestationen.

- Jeg har en drøm om at rejse til USA for at gå på skuespillerskole, sagde Claudia Romani til Ekstra Bladet.

SE: Ekstra Bladet var på besøg og i bad med Claudia. Se det her!

Hun er født i Italien, men på daværende tidspunkt havde hun boet i Danmark i fem år, og hendes spådom om fremtiden blev delvist opfyldt.

Hun bor nemlig i dag i Miami, Florida, hvor hun er en af de mest brugte latino-modeller. Og derfor er den 30-årige model også guf for en underholdningsfotograf, som i weekenden fangede hende på stranden i Miami kun iført arbejdstøjet: En bikini.

LÆS:

No name nationen - 11. jan. 2009 Hjemme hos Claudia - årets Side 9-pige

Det generer dog ikke den italienske skønhed, som på sin fanside på Facebook glædeligt deler ud af fotografernes billeder.

- Paparazzi-angreb, hehe, skriver hun på facebook, hvor hun takker alle sine fans for de pæne ord, som hun får for billederne.

Og at tage ud fra hendes egne udmeldinger, går det godt for både karrieren og forretningen. Mandag kunne hun fortælle sine 'venner', at hun nu havde fået et bureau til at tage sig af sine forbindelser i Los Angeles på vestkysten i USA.

LÆS:

Se også: Årets Side 9-pige parat til netdate

ekstrabladet.dk forsøger at få kontakt til modellen, så vi kan høre mere om, hvad der er sket siden 2009. Indtil da kan du nyde billederne af hende fra stranden i tv-klippet over artiklen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte