Winehouse-rollen koster kassen for Gaga

Sangerinde Amy Winehouses far vil have millioner af Lady Gaga, hvis hun skal spille hans datter i en film

  • Mitch kræver hele 61 millioner kroner, hvis Lady Gaga skal spille rollen som hans datter, Amy Winehouse. (Foto: AP/Joel Ryan).
Mitch kræver hele 61 millioner kroner, hvis Lady Gaga skal spille rollen som hans datter, Amy Winehouse. (Foto: AP/Joel Ryan).

Hvis sangidolet Lady Gaga skal spille den afdøde sangerinde Amy Winehouse i en kommende film, så kommer det til at stå hende dyrt. Winehouses far vil nemlig have Gaga til at slippe 61 millioner kroner for rollen, skriver hjemmesiden Female First.

Lady Gaga har tidligere udtrykt stor interesse for at portrætterer den afdøde sangerinde, der døde for godt et år siden, i en filmisk biografi. Men det er Mitch Winehouse altså ikke meget for.

- Hvis Gaga giver mig 61 millioner, vil jeg overveje det. Jeg synes, at skuespillerinden skal være engelsk, selvom Gaga har det rigtige look. Det er noget, vi skal tænke over, konstaterer Mitch overfor avisen Daily Star.

Læs også:

Britain Winehouse Intl. kendte - 24. jul. 2012 Winehouses far frygtede konstant døden

Den 60-årige forælder har da også tidligere, i december 2011, afvist forespørgslen.

- Det ville næppe være nogen biografi uden musikken, og vi ville aldrig tillade, at sangene blev frigivet til det, slår Mitch fast.

Back To Black-sangerinden havde ellers en stor indflydelse på den verdensberømte Lady Gaga, da hun var yngre, og før hun blev berømt. Hun indrømmer, at alle forvekslede hende med Winehouse, dengang hendes hår var mørkt.

Læs også:

Se også: Brad Pitt køber Winehouse-grafitti

- Jeg elskede hende så meget. Jeg var et nul, da hun først kom frem. Jeg havde virkeligt mørkt hår, og når jeg gik på gaden, sagde folk: 'Amy!'. De råbte af mig, fordi de virkelig troede, at jeg var hende, fortæller Lady Gaga.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte