Kom med chok-udtalelser før utroskab

Kun få dage før hun bedrog Robert Pattinson fortalte Kristen Stewart, at hun kedede sig og ønskede, at der skulle ske noget sindssygt

  • Det bliver spændende at se, om Robert Pattinson vil tilgive Kristen Stewarts utroskab. Parret har været sammen i fire år.(Foto: AP)
Det bliver spændende at se, om Robert Pattinson vil tilgive Kristen Stewarts utroskab. Parret har været sammen i fire år.(Foto: AP)
1/3
Næste »

I onsdags startede rygterne om, at den 22-årige Twilight-skuespiller Kristen Stewart havde været utro mod sin kæreste Robert Pattinson ved at have et intimt forhold til den 41-årige filminstruktør Rupert Sanders. Senere samme dag blev skandalen bekræftet, da både Kristen Stewart og Rupert Sanders offentligt undskyldte deres affære.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart indrømmer utroskab

Nu viser det sig, at en af årsagerne til utroskaben kan være, at Kristen Stewart simpelthen kedede sig. I et interview med magasinet Elle kom hun med meget opsigtsvækkende udtalelser kun få dage, før skandalen brød løs i alverdens medier.

- Jeg føler mig så kedelig, og jeg undrer mig over, hvorfor alting kommer så let til mig. Jeg kan næsten ikke vente på, at der sker noget sindssygt med mig, eller at der sker noget sinddsygt i mit liv, sagde Kristen Stewart til det kendte magasin.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Kristen Stewart topløs i ny film

Utroskaben, der blev afsløret, fordi magasinet US Magazine tog billeder, mens Kristen Stewart og Rupert Sanders kyssede og krammede hinanden i en bil, er kommet bag på den enorme fan-skare af de berømte Twilight-film, hvor Kristen Stewart og Robert Pattinson også er kærester i rollerne som vampyren Edvard Cullen og hans kæreste Bella.

LÆS OGSÅ:

Se også: Undskylder nu sin utroskab med Kristen Stewart

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte