De går bananas i kinky sex-stillinger

Bodybuilder-brystbomben Jodie Mars går amok i kinky sex-stillinger med sin nye kæreste Kirk Norcross i fantasifuld fotoserie

  • Jodie Marsh lader sin muskuløse krop falde bagover, mens hendes nye kæreste Kirk Norcross kysser hende lidenskabeligt på halsen.(Foto: All Over Press)
Jodie Marsh lader sin muskuløse krop falde bagover, mens hendes nye kæreste Kirk Norcross kysser hende lidenskabeligt på halsen.(Foto: All Over Press)
1/4
Næste »

Den kendte britiske bodybuilder og brystbombe Jodie Marsh har kun dated med reality-stjernen Kirk Norcross kendt fra tv-serien 'The Only Way is Essex' i et par uger, men parret gør alt for, at hele verden skal kende deres nye forhold.

Igår viste ekstrabladet.dk deres nye frække video, der er lavet for at promovere Jodie Marsh nye tøj-kollektion fra hendes firma JstJodie. Men parret har også lavet en fræk foto-serie, hvor de kaster sig ud i diverse kinky sex-stillinger. Ekstrabladet.dk viser her tre af billederne.

LÆS OGSÅ:

Jodie Marsh og Kirk Intl. kendte - 19. jul. 2012 Muskuløs brystbombe splitternøgen i fræk video

Den 33-årige bodybuilder Jodie Marsh har været utrolig spændt over foto-serien hele ugen, og igår skrev hun på sin twitter:

- Vi offentliggør nu disse fantastiske billeder af mig og Kirk. Der er 70 billeder i alt, der er optaget på 10 forskellige sets. Der er nøgenbilleder, olympiske billeder, sjove billeder, sexy billeder, grove billeder, muskel billeder og Kirk klædt ud som en dame.

LÆS OGSÅ:

Se også: Brysterne skygger for mavemusklerne

Den utroligt kinky foto-serie, der går lige til stregen, blev offentliggjort umiddelbart efter, at parret havde givet deres første interview som par til magasinet Reveal.

- Jeg har haft utrolig mange dårlige erfaringer med mænd, der viste sig at være mærkellige. Så sidste år fik jeg den erkendelse, at jeg ville gemme mig selv til en helt speciel mand, siger Jodie og henviser til, at den mand meget vel kan være Kirk Norcross.

LÆS OGSÅ:

Jodie Marsh Intl. kendte - 10. jan. 2012 Frygter mine babser vil eksplodere

- Men jeg er faktisk lidt usikker. Jeg har levet i cølibat uden sex i så lang tid, at jeg føler mig som en jomfru. Og jeg er lidt bange for sex netop nu.

- Hvis jeg skal dyrke sex med Kirk, skal han sige, at han elsker mig, og at han vil giftes med mig, og at han vil have børn med mig, lyder det fra Jodie Marsh. Og må fremtiden vise, om den ni år yngre Kirk kan opfylde alle disse krav.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gav sine fans nøgen-chok på twitter-

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte