Nu er det seriøst: Clooney møder svigerfamilien

Se billederne:Stacy Kieblers familie møder Clooney-klanen ved Comosøen

  • George Clooney og Stacy Kiebler under familie-middagen - til højre ses George Clooneys mor, Nina. (Foto: All Over Press).
George Clooney og Stacy Kiebler under familie-middagen - til højre ses George Clooneys mor, Nina. (Foto: All Over Press).
1/5
Næste »

Meget tyder på at tiden som inkarneret ungkarl er ved at rinde ud for George Clooney. I hvert fald er forholdet til kæresten, Stacy Kiebler ved at blive temmelig seriøst.

Forleden havde George og Stacy sat deres respektive forældre i stævne ved Comosøen i Italien:

- Det var der hvor George og Stacy forelskede sig i hinanden og derfor var det vigtigt for dem, at familierne mødtes der, fortæller en kilde til ShowbizSpy.com.

Læs også:

Se også: Her er Clooneys nye flamme

Efter en fælles frokost, og efterfølgende sejltur på søen, brød familierne op og gik hvert til sit, men det er formentlig ikke sidste gang, at Clooney og Kiebler-klanen møder hinanden:

Læs også:

Se også: Clooney ringede til sin mor fra fængslet

- Hun er den første af Georges kærester i meget lang tid som hans familie gider tilbringe tid sammen med. Georges mor, Nina, presser ham for at blive gift med Stacy og stifte familie, fortæller kilden, der kalder mødet ved Comosøen for 'sidste skridt inden parret gifter sig'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte