TV: Suttende X Factor-dommer skulle afpresses

Det var meningen, at Tulisa Contostavlos skulle have haft et ultimatum, i forbindelse med offentliggørelsen af sex-videoen, hvor hun giver sin ekskæreste et blowjob. OBS: Frække billeder

  • Ekskæresten Justin filmede Tulisa, da hun var i fuld gang med seksuelle ekskapader (Foto: Screendump fra video)
Ekskæresten Justin filmede Tulisa, da hun var i fuld gang med seksuelle ekskapader (Foto: Screendump fra video)
1/3
Næste »

Se videoen hvor 'X Factor' dommeren giver sin ekskæreste et blowjob i tv-klippet over artiklen.

-----------

Der var angiveligt planlagt, at den britiske musiker og X Factor-dommer, Tulisa Contostavlos, skulle være blevet stillet et ultimatum, i sagen om en sexvideo med hende i hovedrollen, som har floreret på nettet i flere måneder.

Det ultimative krav skulle efter sigende have været stillet af de tre personer, som X Factor-dommeren sagsøger for at have lækket de frække optagelser, hvor Tulisa befinder sig i en yderst intim situation med sin ekskæreste, Justin Edwards.

Se også:

Screen shot 2012-07-13 at 11.13.49 AM Intl. kendte - 14. jul. 2012 TV: X Factor-dommer giver blowjob i sex-video

Det er internet-forretningsmanden Jim Deans, der sammen med sine to medsammensvorne, Mario Franchi og Dennis Jared har haft en e-mail korrespondance, hvor planerne om et ultimatum til Tulisa, bliver beskrevet. Det ultimative krav til sangerinden skulle have lydt:

- Drop alle anklagerne, og få til gengæld en 50 procents andel af ekskærestens salg af sexvideoen - eller sagsøg ham og få intet overhovedet!

Det er blevet beskrevet i en skriftlig vidneforklaring, der er indleveret til High Court i London af Tulisas advokat, Jonathan Coad. Det skriver The Sun.

Tulisa sagsøger de tre mænd for en halv million kroner hver, for krænkelse af privatlivets fred. I sidste uge sluttede hun fred med ekskæresten Justin Edwards, der gav hende en offentlig undskylding.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte