Ubeskrivelig stilling for stor bagdel i g-streng

Rapperen Ice-T's velformede kone, Coco Austin, spreder benene over to stole og viser sin verdenskendte bagdel frem på twitter i g-streng - se det hvis du tør

  • Coco Austin lægger jævnligt billeder af sin verdensberømte bagdel ud på sin twitter. Det her er det sidste af slagsen, der er taget lige efter, at hun havde været til boksning.(foto: twitter)
Coco Austin lægger jævnligt billeder af sin verdensberømte bagdel ud på sin twitter. Det her er det sidste af slagsen, der er taget lige efter, at hun havde været til boksning.(foto: twitter)
1/3
Næste »

Tjek Coco på stranden i tv-klippet herover
---------------

For 10 dage siden lagde Coco Austin et billede af sin velformede store bagdel ud på twitter, hvor den blå g-streng stort set forsvandt mellem hendes baller. Nu chokerer Coco igen med et helt ubeskriveligt billede, hvor hun spreder sine ben over to stole, således at hendes bagdel i den grad kommer i fokus.

LÆS OGSÅ:

COCO Austins flotte bagdel Intl. kendte - 9. jul. 2012 Skræmmende stor bagdel i g-streng

Som ledsagende tekst til billedet skriver Coco: Haha. Jeg har det sjovt med at tage et g-strengs-billede. Det er taget lige efter, at jeg har været til boksning.

På Cocos twitter har en fan også lagt et billede ud af den barmfagre Coco, der er mest kendt for at være rapperen Ice T's kone. Her skriver den begejstrede fan: Jeg elsker hendes krop. Hun er vidunderlig. En gudinde.

Coco svarer blot: Billedet er lidt mørkt. Men tak.

LÆS OGSÅ:

Se også: DET kan man da kalde en brystsmutter!

LÆS OGSÅ:

Se også: Ice-T smider tøjet med sin pornokone

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte