Muskuløs brystbombe splitternøgen i fræk video

Den muskuløse brystbombe og body-builder Jodie Marsh optræder splitternøgen i fræk video sammen med britisk tv-kendis - se videoen her

  • Den britiske brystbombe Jodie Marsh optræder her splitternøgen i en ny fræk video sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross.(Foto: PR Foto/YouTube)
Den britiske brystbombe Jodie Marsh optræder her splitternøgen i en ny fræk video sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross.(Foto: PR Foto/YouTube)
1/5
Næste »

For fem år siden var Jodie Marsh blot en af utallige britiske brystbomber, der festede igennem i Londons natteliv og higede efter berømmelse. Men idag er hun verdensmester i body-building og har sin egen tøjkæde JstJodie. Det kører strygende for den muskuløse britiske babe, der netop har lavet en superfræk video for at promovere sin tøjkæde sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross, der blev kendt i tv-serien 'The Only Way Is Essex'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Brysterne skygger for mavemusklerne

Jodie Marsh påstår hårdnakket, at hun kun er 'gode venner' med Kirk Norcross, men i den frække video ser det altså ud, som om de for længst har passeret venne-stadiet. Der bliver nemlig krammet og kælet til den helt store guldmedalje.

Optræder i dametøj
I starten af videoen poserer den muskuløse Jodie med de berømte silikone-bryster i en bikini, mens Kirk er iført et par farverige underbukser. Jodie smider imidlertid alt sit tøj og optræder splitternøgen, mens hun siger til Kirk: Du skal altså også være nøgen.

Hertil svarer Kirk: Fuck off.

Men han bliver alligevel overbevist og optræder kort efter splitternøgen i diverse stillinger sammen med Jodie. På et tidspunkt er det kun Jodies hoved, der dækker over hans mere ædle dele.

LÆS OGSÅ:

Jodie sammenklip Intl. kendte - 5. okt. 2011 Brystbombens forvandling: - Jeg føler mig mere sexet end nogensinde

Der er også et par scener, hvor brystbomben ligger ovenpå Kirk og kysser ham passioneret. Og på et tidspunkt klæder den 24-årige Kirk sig også ud i dametøj. Det er kinky stof for alle pengene.

LÆS OGSÅ:

Jodie Marsh Intl. kendte - 10. jan. 2012 Frygter mine babser vil eksplodere

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte