Kritik af Bikini-babe: Du er for tyk

Den 20-årige model Kate Upton får kritik for sine kvindelige former - men hun nægter at give efter for slanke-presset

  • Kate Upton provokerer her sine kritikere ved at spise en stor burger med glubende appetit i forbindelse med en reklame for en burger-kæde.(foto: All Over Press)
« Forrige
Kate Upton provokerer her sine kritikere ved at spise en stor burger med glubende appetit i forbindelse med en reklame for en burger-kæde.(foto: All Over Press)
1/3
Næste »
 

- Jeg vil ikke gå på slankekur for at tilfredsstille modebranchen, siger den 20-årige model Kate Upton, der har fået kritik fra flere sider i modebranchen, der mener, at hun er for tyk til at være model. Men Kate Upton nægter at give efter for slanke-presset.

LÆS OGSÅ:

Skærmbillede 2012-06-27 kl. 09.55.28 Intl. kendte 27. jun. 2012 Se også: TV: Sexede Upton viser igen brysterne frem

Den velformede blondine med de kvindelige former har vakt opsigt i modebranchen, siden hun prydede forsiden iført bikini på det anerkendte magasin Sports Illustrated. Undertøjs-giganten Victoria' s Secrets sagde umiddelbart efter, at de aldrig ville kunne bruge Kate Upton på en catwalk. Og gennem de sidste par måneder har der huseret en vild debat i modebranchen, hvor man diskuterer, om Kate Upton er for tyk til at være model.

For nylig fik hun også kritik fra en anoraksia-blogger, der kritiserede Kate Upton for både at være tyk og vulgær, skriver ABC News.

LÆS OGSÅ:

kate Intl. kendte 25. maj 2012 Se også: TV: Ups, røg babserne næsten ud, Kate?

Reklamerer for burger-kæde
- Hvorfor skulle jeg holde op med at spise og være sulten for at passe ind i modeverdenen. Jeg vil nyde livet, og det kan jeg altså ikke gøre, hvis jeg ikke spiser og samtidigt er ulykkelig, siger den smukke Kate Upton til den britiske avis The Daily Mail.

Kate Upton er heller ikke bange for at provokere sine kritikere. Hun har medvirket i en reklame for en amerikansk burger-kæde, hvor hun med stor appetit sætter tænderne i en gigantisk burger.

LÆS OGSÅ:

Upton2 Intl. kendte 16. mar. 2012 Se også: TV: Stive brystvorter for meget for MTV

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk