Ugens tilbud: Nu kan du leje Obamas lejlighed

Præsident Barack Obamas tidligere New Yorker-lejlighed kan nu lejes for blot 14.600 kroner om måneden

  • Videoen kan desværre ikke vises
1/2
Næste »

På store hoteller er det ofte muligt at bo i en 'presidential suite'. Men med mindre man virkelig er ved muffen, er det nok et urealistisk scenarie for de fleste, at kunne boltre sig i så luksuriøse omgivelser, som sådan en suite medfører.

Endnu mere urealistisk er det, i hvert fald for danske statsborgere, at kunne bo i selveste præsidentboligen over dem alle - 'det hvide hus' i Washington, hvor Barack Obama for tiden residerer.

Læs også:Skal man gøre sig håb om at bo som en ægte præsident, synes muligheden nu at være der: Barack Obamas tidligere lejlighed fra sin tid i New York i 1980´erne kan nu lejes for den nette sum af 14.600 danske kroner om måneden. Det skriver Huffington Post.

Onsdag aften havde udlejeren modtaget ni e-mails fra interesserede lejere. Så muligheden er der måske endnu. Slår man til og lejer 'præsidentboligen' får man en to-værelses lejlighed på Manhattan's Upper West Side, der ligger tæt på jernbanen.

Læs også:

Se også: Måling: Obama og Romney ligger side om side

Lejligheden er ifølge udlejerens beskrivelse nyrenoveret med højt til loftet. Efter klassisk New York-stil er der blottede mursten og mørke træ-gulve.

Se billeder af lejligheden her

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte