Batman-stjerne rasende på mandemagasin

Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt føler sig krænket af magasinet GQ, efter de har skrevet om hans brors død

  • Joseph Gordon-Levitt føler sig fejlciteret i GQ Magazine. (Foto: AP/Peter Kramer).
Joseph Gordon-Levitt føler sig fejlciteret i GQ Magazine. (Foto: AP/Peter Kramer).

Inception-skuespilleren Joseph Gordon-Levitt gik vred til tasterne på sin blog på Tumblr.com, da han læste et interview med sig selv i mandemagasinet GQ.

Her stod nemlig, at hans bror var død af en overdosis.

- Den ældste Gordon-Levitt døde af en påstået overdosis i 2010. 'Det var et uheld' er alt, hvad Joe vil sige til det, skriver journalisten Amy Wallace i artiklen i GQ.

Læs også:

Film Review Dark Knight Rises Film - 17. jul. 2012 TV: Anmelderne vilde med ny Batman-film

Artiklen blev skrevet, efter Gordon-Levitt havde givet et interview til Wallace, der handlede om rollen i den nye Batman film, The Dark Knight Rises, og produktionsselskabet, som skuespilleren startede med sin afdøde bror Dan.

I bloggen kritiserer Batman-stjernen journalistens ordvalg og kalder hendes brug af ordene for 'faktuelt forkert' og 'uansvarligt', da han mener, at påstandene om stoffer kommer fra sladder-hjemmesider.

- Jeg kan ikke lide offentligt at snakke om min brors død, men jeg gør en undtagelse for at rette denne uansvarlige anklage, skriver den tilbageværende Gordon-Levitt.

Læs også:

Se også: Christian Bale smider Batman-kostumet

GQ redaktørerne står dog ved artiklen, og magasinets chefer har reageret på kontroversen ved at forsvare artiklen om skuespilleren og hans afdøde fotograf-bror.

- Bladet står ved artiklen, der beskriver de faktiske omstændigheder, som er blevet bekræftet i detaljer af Los Angeles Countys ligsynsmænd, skriver GQ i en meddelelse.

Ligsynsmændenes kontor i Los Angeles har siden bekræftet overfor TheWrap.com, at den afdøde Gordon-Levitts dødsårsag var ketaminforgiftning, der opstår ved en overdosis af stoffet. Dødsfaldet blev officielt betegnet som utilsigtet.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen