Stallone vil opklare sønnens død

Sylvester Stallone har hyret en privatdetektiv for at finde årsagen til sønnen Sages dødsfald

  • Sage Stallone blev kun 36 år - her ses skuespilleren i 2005. (Foto: Polfoto/Zuma Press).
Sage Stallone blev kun 36 år - her ses skuespilleren i 2005. (Foto: Polfoto/Zuma Press).

Der foreligger endnu ikke nogen forklaring på Sage Stallones tragiske dødsfald, og nu tager Sylvester Stallone selv affære for at komme til bunds i mysteriet.

Den 66-årige Hollywood-stjerne har hyret den prominente privatdetektiv, Scott Ross, til at finde årsagen til sønnens død. Det skriver TMZ.com.

Scott Ross stod i spidsen for undersøgelsen, da Michael Jackson blev anklaget for seksuelle overgreb på mindreårige, og han er også manden, der undersøgte anklagerne, efter Chris Brown havde tævet Rihanna.

Læs også:

Se også: Nevø: Stallone skyld i sønnens død

Ifølge TMZ.com har Sylvester Stallone bedt Ross om at kortlægge Sages sidste uger, for at finde ud af om han var afhængig af alkohol eller stoffer, eller om der var andre faktorer, der bekymrede sønnen.

Læs også:

Se også: Stor mystik om Stallone-søns død

Sage Stallone er blevet obduceret, men der kan gå flere måneder, før de medicinske prøver foreligger. Ifølge Sage Stallones mor, Sasha Czack, kan dødsfaldet skyldes en tandoperation, der fandt sted to uger tidligere:

Læs også: Se også: Gitte Nielsen: Mit hjerte er hos Stallone Gitte Nielsen: Mit hjerte er hos Stallone

- Han fik trukket fem tænder ud på én gang. Jeg bad ham om at lade være, fordi jeg har hørt, at man kan dø af at få trukket mere end én tand ud af gangen, fortæller hun til New York Post og bekræfter, at sønnen tog smertestillende medicin efter tandoperationen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte