Hasselhoff: Det er fedt at fylde 60 år

For få år siden var druk ved at smadre David Hasselhoffs karriere. Nu er humøret vendt tilbage.

  • David Hasselhoff er totalt i topform som 60-årig. Han har genfundet glæden ved livet.(foto: AP)
« Forrige
David Hasselhoff er totalt i topform som 60-årig. Han har genfundet glæden ved livet.(foto: AP)
1 af 3
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
 

Skuespilleren David Hasselhoff rundede tirsdag de 60 år i absolut topform - i hvert fald verbalt. På Twitter fortæller en begejstret Hasselhoff, at det 'rykker' at runde det skarpe hjørne.

LÆS OGSÅ:

Se også: The Hoff spiller sig selv i ny Baywatch-film

Den tidligere dommer i tv-showet 'Britain's Got Talent' fortæller også, at han har sit livs fest efter sine seks årtier.

- Jeg ønsker at have tres (kvinder, red.) på stranden, lyder en af den tidligere Baywatch-stjernes mere lumre bemærkninger, ifølge Female First.

For nylig fortalte han, at han foretrak at blive i sengen med sin 32-årige kæreste Hayley Roberts og elske med hende 60 gange på selve fødselsdagen.

LÆS OGSÅ:

Se også: The Hoff fejrer 60 år med 60 gange sex

- Bliv ved med at synge. Tak for alle lykønskningerne. May the Hoff be with you!, twitter han.

Hasselhoffs høje humør tyder på, at han igen har fået styr på tilværelsen. I 2007 var han knust, da en video, hvor han var fuld, blev lækket på nettet. Men den hjalp hans karriere.

Det var bestemt ikke rart for David Hasselhoff at se sig selv liggende på gulvet med en burger i hånden. Han var så fuld, at det nærmest var umuligt for ham at tale rent.

LÆS OGSÅ:

Skærmbillede 2012-01-11 kl. 09.16.41Intl. kendte11. jan 2012Se også: Fulde-video med Hasselhoff ændrede hans karriere

Videoen blev optaget af en af hans døtre tilbage i 2007, og her tryglede hun sin far, om han ikke nok ville stoppe med at drikke. Imens prøvede Hasselhoff at holde balancen på den ene albue, mens han åd en burger med savlet løbende ned ad sig.

Videoen var en øjenåbner for Hasselhoff.

- Jeg var knust til at begynde med, men jeg tog det ret roligt, da videoen kom ud. Jeg havde mine døtres og min mors og fars respekt og kærlighed. Det var alt, jeg behøvede, sagde han.

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik