Intl. kendte

Katie og Suri i bilulykke

Katie Holmes og hendes seks-årige datter slap uden skader fra en bilulykke i New York

  • Katie Holmes, der netop er blevet skilt fra Tom Cruise, var involveret i et mindre trafikuheld i New York sammen med sin datter Suri.(Foto: All Over Press)
Katie Holmes, der netop er blevet skilt fra Tom Cruise, var involveret i et mindre trafikuheld i New York sammen med sin datter Suri.(Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Netop nu bliver hvert eneste skridt Katie Holmes tager, registreret af diverse medier på grund af den meget omtalte skilsmisse med Tom Cruise. Derfor blev det selvfølgelig også opdaget, at Katie Holmes sammen med sin seks-årige datter igår var involveret i en mindre trafikulykke i New York.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tom og Katie har underskrevet skilsmissen

Ulykken skete, da Katie Holmes og datteren Suri blev kørt hjem fra Surys gymnastik-klasse af en chauffør i en Mercedes. På et tidspunkt blev den store Mercedes ramt af en stor skraldebil, da den bakkede.

Ingen blev ifølge de amerikanske medier såret ved det lille uheld. Den store Mercedes havde dog fået en stor bule i højre side af bilen. Politiet blev tilkaldt til ulykkesstedet. Men da politiet nåede frem, havde Katie Holmes og Suri allerede forladt stedet, så chaufføren alene måtte ordne detaljerne omkring ulykken med politiet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tom Cruise valgte Scientology frem for Suri

LÆS OGSÅ:

Se også: Katie fyrede Tom Cruises datter

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk