Kristen Stewart klar til dyrisk filmsex

Den 22-årige skuespiller blev skuffet, da hun fik besked på at nedtone sexscenen med sin kæreste Robert Pattinson i den kommende 'Twilight'-film

  • Sexscenerne mellem virkeligehedens kærester Kristen Stewart og Robert Pattinson i 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1' blev holdt på et sobert plan. Og derfor var den kvindelige hovedrolleindehaver klar til at tage revanche i toeren, men hun blev skuffet. (Foto: AP)
« Forrige
Sexscenerne mellem virkeligehedens kærester Kristen Stewart og Robert Pattinson i 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1' blev holdt på et sobert plan. Og derfor var den kvindelige hovedrolleindehaver klar til at tage revanche i toeren, men hun blev skuffet. (Foto: AP)
1/2
Næste »
 

Da vampyr-parret Edward Cullen og Bella Swan, spillet af virkelighedens kærestepar Robert Pattinson og Kristen Stewart, kastede sig ud i hed sex i 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1' var det sjovt nok de scener, der fik mest omtale.

Læs også:

Se også: Chokeret over egne sexscener

Læs også:

Se også: Robert Pattinsons hårde sexscene

Nu er der igen gang i den i 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2'. Og mon ikke de nye sexscener får mindst ligeså meget opmærksomhed, når filmen får premiere til efteråret - og det på trods af, at de slet ikke er blevet så saftige, som en af hovedpersonerne ønskede sig.

Læs også:

No name Intl. kendte 24. maj 2012 Se også: - Jeg kunne godt lide sex-scenerne

Læs også:

Se også: Lufter sin lille barm i Cannes

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' har premiere i Danmark den 15. november.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik