Rihanna viser bryster under koncert

Den frække Barbados-babe Rihanna fik gejlet mændene op under fræk koncert i Hyde Park i London

  • Her viser Rihanna det nederste af sine bryster under koncerten i Hyde Park. Det kan vist ikke kaldes en regulær brystsmutter. Det har nok været mere eller mindre planlagt.(Foto: PA Photos)
Her viser Rihanna det nederste af sine bryster under koncerten i Hyde Park. Det kan vist ikke kaldes en regulær brystsmutter. Det har nok været mere eller mindre planlagt.(Foto: PA Photos)
1/3
Næste »

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at den verdenskendte sangerinde Rihanna elsker at vise sin krop frem både privat og under koncerter. Det beviste hun under en koncert ved Barclaycard Wireless Festival, der netop er afholdt i Hyde Park i London.

LÆS OGSÅ:Den frække Barbados-babe var iklædt en lille fræk top, der under koncerten gled mere og mere op, så Rihannas bryster pludselig så dagens lys overfor de mange tilskuere i Hyde Park.

Og hun vred sin krop i det egyptiske inspirerede outfit, der blev kronet af en kasket med en guldslange. Ifølge de britiske medier var Rihannas koncert mere rocket end man havde forventet - og der var masser af referencer til hendes caribiske baggrund i musikken.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna: Jeg vil ha' min røv tilbage

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte