Katie lod bh'en blive hjemme

Katie Holmes gemmer sig bestemt ikke, selvom hun er den mest omtalte person i verden lige nu

  • Overalt hvor mor og datter går, er der hærdebrede bodyguards i nærheden, men Katie Holmes har valgt, at skilsmissesagen ikke skal forstyrre hendes og Suris liv, og benytter alle de tilbud, som New York byder på. (Foto: All Over Press)
Overalt hvor mor og datter går, er der hærdebrede bodyguards i nærheden, men Katie Holmes har valgt, at skilsmissesagen ikke skal forstyrre hendes og Suris liv, og benytter alle de tilbud, som New York byder på. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Katie Holmes skilsmisse fra Tom Cruise har formodentlig været planlagt længe, men 'Dawson's Creek'-skuespilleren har været under konstant overvågning af ægtemandens Scientology-personale hjemme i det lyserøde palæ, parret ejer i Beverly Hills.

Derfor har 33-årige Katie Holmes ikke kunnet smugle en stor del af sin garderobe ud, for så ville planen om en flugt til en hemmelig lejlighed i New York sammen med parrets seksårige datter Suri være blevet forpurret.

Måske det er årsagen til, at Tom Cruises kommende ekskone i går valgte at gå på børnemuseum i en løstsiddende top, der tydeligt afslørede, at skuespilleren havde valgt at forsage bh'en.

Overvåget døgnet rundt
Paparazzier har slået lejr uden for Katie Holmes' nye lejlighed, og skuespilleren kan ikke tage et skridt, uden at det bliver foreviget og solgt til billedbureauer rundt omkring i verden.

Så det kan også være et helt bevidst træk fra Katie Holmes side, der signalerer, at hun nu er en fri og sexet single.

Læs også:

Katie Holmes og Suri i New York Intl. kendte - 4. jul. 2012 Katie Holmes vil dø for Suri

Læs også:

Katie uden ring Intl. kendte - 3. jul. 2012 Katie Holmes har smidt ringen

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte