Katie fyrede Tom Cruises datter

For allerede to måneder siden fyrede Katie Holmes Tom Cruises 19-årige datter Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma Holmes and Yang

  • Katie Holmes har i fem år været stedmor for Tom Cruise' datter Isabella. Men for to måneder siden fyrede hun Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma.(Foto: All Over Press)
Katie Holmes har i fem år været stedmor for Tom Cruise' datter Isabella. Men for to måneder siden fyrede hun Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma.(Foto: All Over Press)
1/4
Næste »

Det kan godt være, at bruddet mellem Katie Holmes og Tom Cruise, der blev offentliggjort den 29. juni, har chokeret alle i Hollywood og resten af verden. Men meget tyder nu på, at Katie Holmes allerede i adskillige måneder har planlagt at forlade sin ægtemand gennem fem år, verdensstjernen Tom Cruise.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexede Katie viser bar hud

Det er nemlig nu kommet frem, at Katie Holmes allerede for to måneder siden fyrede Tom Cruise' 19-årige datter, Isabella Cruise fra hendes job i Katie Holmes tøjfirma Holmes and Yang.

Læs også:

Katie Holmes og Suri Intl. kendte - 9. jul. 2012 Katie skal spille alenemor i egen film

Ifølge Hollywood Reporter var Isabella Cruise, som Tom Cruise adopterede under sit ægteskab med Nicole Kidman, dybt bestyrtet over den overraskende fyreseddel. En kilde fortæller til Hollywood Reporter, at den dengang meget overraskende fyring tyder på, at Katie allerede for mange måneder siden har planlagt sin skilsmisse fra Tom Cruise.

Et planlagt bagholdsangreb
- Der har aldrig været problemer mellem Isabella og Katie Holmes. Isabella kaldte oven i købet Katie Holmes for 'mor'. Hun blev fyret på gråt papir uden nogen forklaring. Og det er først nu, at fyringen giver en slags mening, siger kilden og tilføjer:

- Det var et nøje planlagt bagholdsangreb mod Tom Cruise. Katie ønskede ikke længere at arbejde sammen med Isabella, fordi hun var Toms datter.

Læs også:

Se også: Tom Cruise: Suri skal være hos sin mor

Et tidligere fremtrædende medlem af Scientology, Karen De La Carriere, der tidligere har været gift med Scientology-præsidenten Heber Jentzsch, mener, at det var meget modigt gjort af Katie Holmes.

- Katie lavede et bagholdsangreb mod Tom Cruise med fyringen af hans datter. Og ved at gøre det, tog hun fusen på nogle af de mest kontrollerende mennesker i verden, siger Karen De La Carriere.

Katie Holmes har sammen med Tom Cruise den biologiske datter Suri. Parret skrev i går under på skilsmisse-kontrakten, der kommer til at sikre Tom Cruise et delvist samvær med sin datter.

LÆS OGSÅ:

Katie Holmes og Suri i New York Intl. kendte - 4. jul. 2012 Katie Holmes vil dø for Suri

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte