Bruce Willis datter i nøgenskandale

Den 18-årige Tallulah Willis er ifølge RadarOnline blevet fotograferet topløs, mens hun ryger en en marihuana-joint

  • Bruce Willis ses her sammen med sin tøseflok. Fra venstre Scout, Rumer, Bruce og Tallulah.(Foto: All Over Press)
Bruce Willis ses her sammen med sin tøseflok. Fra venstre Scout, Rumer, Bruce og Tallulah.(Foto: All Over Press)
1/4
Næste »

Hollywood-stjernen Bruce Willis har sit at slås med til daglig. Han har nemlig tre voksne døtre, der er lige så vilde som ham selv, og de gør normalt lige nøjagtigt, hvad der passer dem, hvilket allerede har ført til en del små skandaler. Den sidste nye skandale i Bruce Willis tøseflok er leveret af hans 18-årige datter Tallulah, der ifølge RadarOnline er involveret i en nøgenskandale.

RadarOnline påstår nemlig, at der eksisterer fire topløse billeder af Tallulah, hvor hun ryger en marihuana-joint, der netop nu er udbudt til salg hos diverse medier. Billederne kan dog endnu ikke ses på internettet. Det er ikke første gang, at Tallulah har været i mediernes søgelys. Sidste år blev hun noteret af politiet for at have drukket alkohol som mindreårig.

Læs også:

Se også: Demis datter anholdt

Druk og falsk ID-kort
Tallulahs to søstre holder sig heller ikke tilbage for lidt morskab. Den 20-årige Scout blev i sidste måned arresteret i New York for at drikke alkohol som mindreårig og for at have brugt et falskt ID-kort.

Læs også:

Se også: Demis datter smider bukserne

Og helt tilbage i 1997 var den ældste af døtrene, Rumer, involveret i en skandale i Aberdeen i Maryland i USA, hvor politiet stormede en lejlighed, hvor der blev røget marihuana. Rumer blev dengang forhørt af politiet, men blev dog ikke anholdt.

Bruce Willis har fået sine tre voksne døtre sammen med sin ekskone Demi Moore. Men han fik for nylig en ny lille datter, der har fået navnet Mabel, sammen med sin nye kone Emma Heming.

Læs også:

Se også: Die Hard - dejlig baby

Bruce Willis elsker alle sine døtre over alt på jorden, og han kommenterer sin kærlighed til dem således:

- Nogengange må jeg undertvinge min trang til at tale. Det har jeg lært af min omgang med mine døtre. Det er meget vigtigere for mig, at jeg lærer at lytte til dem og forstså dem. Og det prøver jeg hele tiden, siger Bruce Willis.

Læs også:

Se også: Demi Moore er i bedring

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte