Kardashian har født en engel

Der er kommet endnu en Kardashian til verden. Kourtney har født en lille pige

  • Det er et alt andet end naturligt liv, der venter ude i verden for den nye lille Kardashian, som indtil søndag gemte sig trygt bag mor Kourtneys udspilede maveskind. (Foto: All Over Press)
Det er et alt andet end naturligt liv, der venter ude i verden for den nye lille Kardashian, som indtil søndag gemte sig trygt bag mor Kourtneys udspilede maveskind. (Foto: All Over Press)
1/2
Næste »

I forvejen kan det være svært at 'keep up with' Kardashian-familien, der oprindelig blev kendt fra realityserien 'Keeping Up with the Kardashians'.

Tidligt søndag blev det ikke lettere, da der kom endnu et medlem til familien.

Læs også:

Se også: Gravid Kardashian hånet af kæresten: Du er fed

Ældstedatteren i Kardashian-klanen, der også tæller Kim, Khloé og knægten Rob, Kourtney Kardashian, fødte en lille pige på kendis-hospitalet Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Hedder ikke Kardashian
33-årige Kourtney har i forvejen sønnen Mason med sin mand Scott Disick, og nu har de altså også lille Penelope Scotland Disick, som 'englen' skal hedde.

- Scott og jeg er overlykkelige over at byde vores lille fantastiske engel Penelope Scotland Disick velkommen til vores liv. Vi er for evigt taknemmelige. Mor og barn har det godt og hviler, siger Kourtney til E! News.

Læs også:

Se også: Mine bryster var ved at eksplodere

Pigen, der kommer til at leve et alt andet en normalt liv, kom til verden under en naturlig fødsel.

- Det var så godt. Det var en let fødsel. Hun ligner Mason på en prik. Hun er så smuk. Vi er så glade, uddyber en glad mormor Kris Jenner.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte