Er hun Jodie Fosters kæreste?

Da Jodie Foster mandag hørte Madonna i Parken, var hun i selskab med en yngre lyshåret kvinde. Nu spekuleres der i, om skuespilleren havde taget kæresten med til koncert

  • Er det Jodie Fosters kæreste? (Foto: Privatfoto)
« Forrige
Er det Jodie Fosters kæreste? (Foto: Privatfoto)
1/2
Næste »
 

Hvem var det, Jodie Foster havde med i Parken i mandags?

Den 49-årige verdensberømte skuespiller havde, som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, sikret sig billet til Madonnas koncert i København tidligere på ugen.

Læs også:

Se også: Verdensstjerne til Madonna i Parken

Jodie Foster mængede sig ikke med de danske kendisser på VIP-pladser og i loger. Hun stod midt på den til lejligheden tildækkede plæne blandt helt almindelige danskere i den danske nationalarena.

Lyshåret kvinde
Sammen med Foster var en noget yngre lyshåret kvinde, og nu spekuleres der i, om hun kan være skuespillerens kæreste.

Jodie Foster har altid værnet utroligt meget om sit privatliv og har aldrig bekendt kulør. Men de amerikanske medier har gentagne gange skrevet, at hun er til homoseksuel.

'Ondskabens Øjne'-skuespilleren har født to drenge, som hun har opdraget alene. Hvordan de er blevet undfanget har Jodie Foster aldrig fortalt.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik