Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Sheen: Jeg har genvundet min uskyld

Skuespiller Charlie Sheen er snart aktuel i ny tv-serie efter et år med skandaler og stoffer

  • - Jeg føler mig yngre. Jeg føler, at jeg omsider er involveret i nogle ting, som er nærende for mig, siger Charlie Sheen. (Foto: AP)
- Jeg føler mig yngre. Jeg føler, at jeg omsider er involveret i nogle ting, som er nærende for mig, siger Charlie Sheen. (Foto: AP)

Det sker efterhånden yderst sjældent, at nogen betegner den skandaløse Hollywood-stjerne Charlie Sheen som uskyldig.

Men den 46-årige skuespiller er ikke bange for at sætte netop det prædikat på sig selv. Efter en lang række skandaler med druk, stoffer og prostituerede, føler Sheen sig nemlig nærmest født på ny.

Læs også:

Se også: Skandale-Sheen: Afvænning er ikke mig!

- Alt det her har ført mig tilbage til uskylden, siger Charlie Sheen ifølge nyhedssitet TorontoSun.com.

- Jeg føler mig yngre. Jeg føler, at jeg omsider er involveret i nogle ting, som er nærende for mig - og ikke invaliderende og drænende, siger han videre.

Fyret
Charlie Sheen er på vej tilbage til skærmen, efter han i marts sidste år blevet fyret fra hitserien 'Two and A Half Men' på grund af gentagne skandaler og stødende udtalelser.

- Jeg har vendt det om til, at jeg ikke blev fyret, jeg blev byttet ud, siger han med henvisning til, at skuespilleren Ashton Kutcher i dag spiller hovedrollen over for Jon Cryer i den populære tv-serie.

- Jeg har lært, at man skal holde sig til det, man ved og ikke hænge sit beskidte vasketøj til skue for offentligheden. Af respekt skal man holde det lort for sig selv, siger Sheen, der ifølge eget udsagn er færdig med stofferne.

Ny serie
Charlie Sheens nye serie med den sigende titel 'Anger Management' har premiere til efteråret. Serien er til dels baseret på en film med samme navn fra 2003, der havde Jack Nicholson og Adam Sandler i hovedrollerne.

Sheen spiller Charlie Goodson, en eks-baseballspiller, der efter sin karriere bliver anger management counselor (rådgiver for personer med problemer med vrede og stærke følelser, red.)

- Mit eftermæle skal ikke præges af det, der skete efter 'Two and A Half Men', siger Sheen om beslutningen om at kaste sig over en ny tv-serie.

Læs også:

Se også: Charlie Sheen vil pensioneres

Efter serien har han planer om at gå på pension, har han tidligere meldt ud.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte