Intl. kendte

Kardashian planlægger kosmetisk operation

Lige som sin mor vil Kim Kardashian hellere opereres end at lade sit ansigt og sin krop forældes naturligt.

  • Den 31-årige Kim Kardashian udelukker ikke, at hun vil lade sig operere, når alderen begynder at vise sine små tegn. Lige nu har hun ihvertfald ikke brug for nogen operationer.(Foto: All Over Press)
Den 31-årige Kim Kardashian udelukker ikke, at hun vil lade sig operere, når alderen begynder at vise sine små tegn. Lige nu har hun ihvertfald ikke brug for nogen operationer.(Foto: All Over Press)
1/2
Næste »

Lige nu er 31-årige Kim Kardashian en eftertragtet kvinde, der igen og igen bliver nævnt, når talen falder på, hvem der er blandt de smukkeste og mest sexede i verden.

Og indtil videre er hendes skønhed - på nær et par Botox-indsprøjtninger - fuldstændig naturlig, fortæller hun.

- Jeg har ikke fået lavet nogle kosmetiske operationer. Jeg ved godt, at de altid siger "hun har fået lavet sin bagdel", eller "hun har fået lavet sin næse", men det har jeg altså ikke, siger hun til Now Magazine.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kim K's sexvideo var iscenesat - af hendes mor!

Men realitystjernen ved godt, at tyngdekraften på et tidspunkt sætter ind, og at den krop og det ansigt, hun har nu, ikke vil se sådan ud for evigt.

Indtil videre er det kun Botox-indsprøjtninger i panden og ved øjnene Kim Kardashian har fået, for at udfylde de begyndende rynker i ansigtet.

Men hun vil ikke afvise, at hun i fremtiden vil lade sig operere for at forskønne sit udseende.

- Jeg er ikke imod det. Min mor fik lavet sin hals, og jeg synes, det blev pænt, hun gjorde det, fordi hun ville. Jeg kender jo mig selv, og når jeg bliver ældre, så vil jeg sikkert også få lavet et eller andet, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kardashian om sexdebut: - Jeg var næsten 15

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mikkel Selin
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk