Jagger-datter fik sit livs udkårne

Jade Jagger gift til tonerne af det gamle Stones-hit 'You Can't Always Get What You Want'

  • Brudeparret omgivet af brudens forældre, Bianca og Mick Jagger. (Foto: AP)
Brudeparret omgivet af brudens forældre, Bianca og Mick Jagger. (Foto: AP)
1/3
Næste »

Rullestenen Mick Jaggers 40-årige datter, Jade, med eks-konen, Bianca, blev gift i weekenden. Den udkårne hedder Adrian Filary, der som svigerdar også er noget ved musikken - dog som dj kun ved at 'spille på grammofon'.

Vielsen fandt sted på et luksushotel i Cotswolds, og begivenheden blev et rigtigt samlings-punkt for Jagger-familien. Udover Jades forældre var også Mick Jaggers mange-årige veninde, Jerry Hall, til stede, ligesom hans andre børn også var det.

Gæstelisten omfattede også supermodellen Kate Moss og hendes mand, musikeren Jamie Hince, og der var på tidspunkter trængsel udenfor hotellet, når gæsterne skulle ud og have en smøg.

Bianca en stram tante
Jade Jagger havde selv designet den hvide brudekjole, der matchede hendes solbrune hud perfekt. Bianca lignede til gengæld lidt af en stram tante i et sort jakkesæt under en ligeså mørk frakke. Hvide handsker og en hvid hat på hovedet var ikke nok til at ændre det noget dystre indtryk.

Så var der mere fest og farve over Mick Jager, der bar et lilla-stibet sæt tøj med en blomst i knaphullet.

Festen varede ved til ud på de små timer, og blandt de underholdende indslag var farmand Mick, der sang det gamle Stones-hit 'You Can't Always Get What You Want', hvad den så end har med et bryllup at gøre.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte