Jackson-datter med sunde interesser

Paris Jackson i biografen med jævnaldrende dreng

  • Paris Jackson og den unge mand på vej i biffen. (Foto: All Over)
Paris Jackson og den unge mand på vej i biffen. (Foto: All Over)
1/3
Næste »

Hun ligner da en sund og naturlig pige, men 14-årige Paris Jackson er vokset op under ret usædvanlige omstændigheder.

Hun er såkaldt datter af popkongen Michael Jackson, men med sin lyse hud kan han næppe med sine - trods alt - mørke gener være hendes biologiske far.

Popkongen døde for tre år siden, og siden er Paris og hendes to søskende vokset op hos Jackson-familien. Og hun har udviklet sig til en køn pige med sunde interesser. En af dem er jævnaldrende drenge, olg med én af dem var hun forleden i biografen i Los Angeles.

Knægten er endnu anonym, og det vides ikke, om de rent faktisk er kærester, men de så da ud til at have et nært forhold, da fotograferne tog billeder af dem ved ankomsten.

Tante Janet er drenge-rådgiver
Sammen så de den animerede film, 'Brave', og Paris twittede undervejs, at det var en bedre film, end hun havde forventet. Drengen nævnte hun dog ikke i sin update.

Det blev tidligere på året afsløret, at Paris var begyndt at interessere sig for det modsatte køn, og at tante Janet Jackson fungerede som rådgiver på området. Hun skulle dog have pointeret, at der gerne skulle gå flere år, før unge Paris blev alt for intim med drengene.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte