Jolie-Pitt-junior rasende på tandfeen

Det passede på ingen måde Brad Pitt og Angelina Jolies datter, at hun fik et spil i stedet for penge, da tandfeen kom på besøg

  • Bare fordi man er født af et par rige forældre, skal man ikke regne med at have held hos tandfeen. Den lektion fik seksårige Shiloh. (Foto: All Over Press)
Bare fordi man er født af et par rige forældre, skal man ikke regne med at have held hos tandfeen. Den lektion fik seksårige Shiloh. (Foto: All Over Press)
1/2
Næste »

Hvis man gik og troede, at Brangelinas seks børn fik i hoved og den modsatte ende, fordi deres stenrige forældre nærmest ikke ved, hvordan de skal spendere deres mange millioner, så kan man godt tro om igen.

Da seksårige Shiloh for nyligt mistede en tand, havde hendes to storebrødre Maddox og Pax bildt deres søster ind, at der var penge i vente fra tandfeen - mange penge.

Læs også:

APTOPIX Italy Jolie Pitt Intl. kendte - 29. jun. 2010 Brangelina-datter vil være en dreng

Men far Brad og mor Angelina ville det anderledes, og den tandløse pige fik sig lidt af en overraskelse, da hun vågnede op og i stedet for kolde kontanter fandt et spil under puden - og oven i købet et belærende spil, nemlig børneudgaven af Trivial Pursuit.

- Da Shiloh vågnede op, var tanden væk, men der var ingen penge, og det gjorde hende rasende. Hun følte sig bestjålet, siger en ven af familien til National Enquirer. Det skriver FemaleFirst.

Læs også:

Se også: Se billederne: Brangelinas børnehave

Ifølge kilden skal Shiloh have bedt sine forældre om at få tanden tilbage, så hun kunne gøre en bedre handel.

Det ville mor Angelina ikke høre tale om. Hun mente, at det var en god lærestreg for den lille pige.

- Angelina satte sig ned og forklarede, at gaver fra tandfeen ikke kan byttes, og at nogle gange bliver man skuffet. Men der melder sig altid en ny chance, siger kilden.

Læs også:

Se også: Brangelinas møgunger amok på hotel

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte