Kim K's sexvideo var iscenesat - af hendes mor!

Det var kold og kynisk kalkule, da en sexvideo med Kim Kardashian ramte alverdens medier, påstår hendes eksmand. Det hele var iscenesat for berømmelsens skyld

  • Hvad gør man ikke for at hjælpe sin datter frem i verden... Mor Kris (t.v.) instruerede datter Kim (t.h.) i sex og optog det, påstår eksen. (Foto. All Over Press)
« Forrige
Hvad gør man ikke for at hjælpe sin datter frem i verden... Mor Kris (t.v.) instruerede datter Kim (t.h.) i sex og optog det, påstår eksen. (Foto. All Over Press)
1/2
Næste »
 

Nu er Kris Humphries måske ikke verdens mest pålidelige kilde, når det gælder sladder om Kim Kardashian.

Ikke desto mindre siger manden, der nåede at være gift med reality-stjernen i 72 dage sidste år, at al balladen omkring en sexvideo med Kardashian og hendes ekskæreste Ray J. var ren og skær skuespil.

Læs også:

Se også: Kim taler ud om sex-bånd

Kris Humphries siger, at det var Kim K's mor, Kris Jenner, der instruerede og iscenesatte videoen for at gøre datteren berømt.

Videoen blev optaget i Mexico i 2007. Og den førte netop til, at alle pludselig vidste, hvem Kim Kardashian var.

Humphries mener oven i købet at vide, at der blev lavet hele to optagelser, fordi første omgang ikke sad lige i skabet ifølge mors mening.

Læs også:

Se også: Optog sexvideo for at forbedre sig

Beskyldningerne fremsætter den forsmåede eksmand overfor en anden af sine tidligere kvindebekendtskaber Myla Sinanaj. Det skriver TMZ.com ifølge Contactmusic.com.

Læs også:

Noon by Noor Launch Event Intl. kendte 20. jun. 2012 Se også: Kardashian fortryder ikke lyn-ægteskab

Kilder tæt på Kardashian-familien afviser dog - ikke overraskende - Kris Humphries beskyldninger.

De oplyser, at Kim allerede i begyndelsen af deres forhold gjorde opmærksom på videoen men gjorde det klart, at hun ikke ville dømmes på den.

Læs også:

NASCAR LAS VEGAS AUTO RACING Intl. kendte 30. mar. 2010 Se også: Droppet på grund af sex med eks

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik