Sådan har du aldrig set Ryan Gosling

Ryan Gosling havde allerede som barn store talenter på scenen

  • Så nuttet var Ryan Gosling som 10-årig. (Screendump)
Så nuttet var Ryan Gosling som 10-årig. (Screendump)
1/3
Næste »

Allerede som 10-årig kunne Ryan Gosling charmere piger fra scenen. Det viser optagelser af den nu 31-årige skuespiller, der er dukket op på internettet.

Det er radaronline.com, der har gravet den unge charmør frem fra fortiden. I det festlige klip deltager den purunge Gosling i en talentkonkurrence og demonstrer sine evner for både sang og dans.

Følsom sang
Ryan Gosling synger 'When A Man Loves A Woman' med stor og følsom overbevisning, inden han iført de en gang så populære haremsbukser energisk danser 'Everybody Dance Now' i selskab med en laber jævnaldrende danserinde.

Kort efter Goslings optræden slog han for alvor igennem, da han som 12-årigs spang ud som vært på tv-programmet 'Mickey Mouse Club' sammen med blandt andre Justin Timberlake, Britney Spears og Christina Aguilera.

Eget band
Siden har canadiskfødte Ryan Gosling har store filmroller, men holder med bandet Dead Man's Bones fast i sin musikkarriere.

Læs også:

Se også: Hvem gør Gosling så glad?

Ryan Gosling kan også kalde sig restaurantejer, ligesom han kan blære sig med, at han har scoret hotte Eva Mendes. De to har dannet par siden september måned sidste år.

Se hele Ryan Goslings optræden her.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte