Intl. kendte

Sovende Lindsay Lohan var i livsfare

Der blev slået storalarm, da skuespilleren blev fundet bevidstløs på et hotel i sidste uge. Ifølge alarmopkaldet var hendes liv i fare. I virkeligheden sov hun bare - dybt

  • Man kommer ikke sovende til det, når man spiller Elizabeth Taylor. (Foto: All Over Press)
Man kommer ikke sovende til det, når man spiller Elizabeth Taylor. (Foto: All Over Press)
1/2
Næste »

Det er hårdt arbejde at spille Elizabeth Taylor. Det kan Lindsay Lohan bevidne. Hun er lige nu i fuld gang med optagelserne til filmen 'Liz & Dick', og det slog hende totalt ud i sidste uge.

Læs også:

Se også: Lindsay slås, så brysterne dingler

Hun låste sig inde på sit hotelværelse i Los Angeles for at få udhvilet. Det udløste en storalarm, da hendes folk ikke kunne vække hende igen.

De tilkaldte en mandlig sygeplejerske, som arbejder for produktionsholdet på filmen. Han tilkaldte ifølge TMZ.com en ambulance under en såkaldt 'Code 3'. Det betyder, at sygeplejeren vurderede, at der var tale om en livstruende situation.

Læs også:

Se også: Lindsay Lohan fundet bevidstløs på et hotel

Da ambulancefolkene ankom til hotellet, slog de imidlertidig fast, at det ikke stod så slemt til med skuespilleren, som de ikke engang tog med på hospitalet.

Hun kunne i stedet opdatere om episoden på Twitter, da hun vågnede for alvor igen.

'Påmindelse til mig selv..Efter at have arbejdet 85 timer på 4 dage og have været oppe og filme hele nattet, skal man være opmærksom på, at man kan dejse om af udmattelse & 7 ambulancefolk kan finde på at dukke op ved din dør.... Forhåbentlig er de søde. Eller ville det være en skam.', skrev hun spydigt.

Læs også:

Se også: Lohan direkte på arbejde efter voldsom ulykke

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte