Her kollapser Justin Bieber på trappe

Ny dokumentar-film viser popstjernen besvime på en trappe efter koncert i Paris

  • Det er ikke Thomas Treos seneste anmeldelse der har fået Justin Bieber til at kollapse, men derimod mødet med en fransk glasdør. (Foto: All Over Press)
Det er ikke Thomas Treos seneste anmeldelse der har fået Justin Bieber til at kollapse, men derimod mødet med en fransk glasdør. (Foto: All Over Press)
 

I en ny dokumentar 'Justin Bieber: All Around The World' får popfænomenets mange fans for første gang indblik i, hvad der skete med idolet, da han kollapsede efter en koncert i Paris.

Læs også:

People Justin Bieber Intl. kendte 1. jun. 2012 Se også: Justin Bieber slået i gulvet i Paris

Før koncerten var Bieber gået durk ind i en glasdør. Men den unge sanger gennemførte - på trods af en mindre hjernerystelse - showet. Efter tæppefald kollapsede Justin Bieber på en trapppe, sekunder efter han havde forladt scenen.

Læs også:

Se også: Bieber har problemer efter hjernerystelse

Første del af dokumentaren slutter med, at popstjernen pludselig besvimer på trappen og falder om. Ifølge meldingerne var Bieber bevidstløs i 15 sekunder, før han kom til sig selv og fik lægehjælp.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik