Terminator-stjerne forsvundet - igen

Nick Stahl, der for en måneds tid siden flygtede fra virkeligheden, er tjekket ud fra en afvænningsklinik for derefter at forsvinde

  • Nick Stahl er forsvundet på fjerde døgn (Foto: AP/Evan Agostini)
Nick Stahl er forsvundet på fjerde døgn (Foto: AP/Evan Agostini)

'I'll be back'. Sådan plejer menneskeliggørelsen af the Terminator, Arnold Schwarzenegger, at få skudt ind som replik i sine film. Og han plejer at holde, hvad han lover.

Men mon det samme gælder for hans skuespilskollega fra filmen 'Terminator 3: Rise of the machines', Nick Stahl? Det spørgsmål sidder hans kone og venner med netop nu, fordi den 32-årige skuespiller nu er forsvundet på fjerde døgn.

Det bekræftede hans kone, Rose Murphy Stahl, over for pressen.

- Han har været forsvundet i fire dage. Men jeg vil ikke kommentere det yderligere, sagde hun.

Nick Stahl er kendt for at have et stofmisbrug, og det er da også kun en uge siden, at han forlod en afvænningsklinik i Californien. Og det var mod lægernes anbefalinger.

Ikke første gang
Selvom Nick Stahl stadig synes sporløst forsvundet, er der grund til tro, at han vender uskadt hjem.

Nick Stahl er nemlig ikke bleg for at stikke af, og det er således blot en måned siden, at ekstrabladet.dk sidst skrev om skuespillerens virkelighedsflugt.

I ni dage måtte hans nærmeste sidde og bide negle af bekymring over, hvad der mon var hændt den stofafhængige Nick. Men han gav altså til sidst lyd fra sig og fortalte, at han var tjekket ind på et afvænningscenter.

Læs også:

Se også: Terminator-stjerne forsvundet på 9. døgn

Læs også:

Se også: Savnet 'Terminator'-stjerne er fundet

Men nu har stoftrængen tilsyneladende taget over, og Nick Stahl er atter en gang væk til stor bekymring for hans venner.

- Nu er han forsvundet. Vi kan ikke finde ham, og han har ikke taget kontakt til nogen. Vi søger alle bare desperat efter ham, sagde en ven til pressen.

- Alle vil bare have, han kommer hjem. Det er en forfærdelig situation. Vi leder, men vi har ikke fundet nogle solide spor, sagde vennen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte