Bieber: Første kys med Gomez var magisk

Sangstjernen Justin Bieber fortæller nu, at hans første kys med Selena Gomez var det bedste kys nogensinde

  • Justin Bieber er så forelsket i Selena Gomez, at han får sommerfugle i maven. (Foto: All Over Press)
Justin Bieber er så forelsket i Selena Gomez, at han får sommerfugle i maven. (Foto: All Over Press)

En nervøs Justin Bieber fik sit første kys af hans nuværende kæreste, Selena Gomez, i en bil, og ifølge sangstjernen var kysset det bedste nogensinde.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Boyfriend-sangeren har datet den tidligere Disney stjerne Selena Gomez siden 2010 og indrømmer nu, at første gang deres læber mødtes, opstod der ren magi. Også selvom han rystede af nervøsitet.

Skræmmende og spontant kys
- Mit første kys med Selena var det bedste i hele mit liv. Det var i en bil. Det var skræmmende og spontant, og det var simpelthen fantastisk, fortæller Bieber.

Læs også: Biebers bade-babe

Det 18-årige popidol fortæller, at han er forelsket i den ét år ældre Gomez og elsker følelsen af det. Men han vil ikke unødigt udstille forholdet overfor sine kvindelige fans.

Sommerfugle i maven
- Hvordan føles kærlighed? Det føles godt. Og hvis du er virkelig forelsket, så skal du have sommerfugle i maven. Sommerfugle og glæde - sådan føles det, fortæller Bieber og fortsætter:

- Men jeg vil aldrig kaste det i hovedet på mine fans. Jeg elsker mine fans, og jeg vil aldrig gøre det imod dem. Det er mit privatliv, og jeg vil gerne holde de to ting adskilt. Jeg har ikke meget, jeg holder til mig selv, men det her er én ting.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte