Måske hun selv skulle på catwalken

Heidi Klum har i 10 år været vært for reality-programmet 'Project Runway'

  • Heidi Klum ser andre modeller udføre det job, hun nok selv ville være den bedste til. (Foto: AP)
« Forrige
Heidi Klum ser andre modeller udføre det job, hun nok selv ville være den bedste til. (Foto: AP)
1 af 3
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
 

Året har ikke været det nemmeste for supermodellen Heidi Klum, der har set sit ægteskab med soulsangeren Seal, som omverdenen ellers blev betragtet som perfekt, smuldre, men nu er hun tilbage i topform og smuk som altid.

I 10 år har Klum haft et bijob som vært for det amerikanske reality-show 'Project Runway', der drejer sig om at finde nye, talentfulde modedesignere.

Klædt i en knælang, smart smaragd-grøn kjole og med de lyse lokker sat på plads deltog Heidi Klum forleden i lanceringen af jubilæums-sæsonen, som hun er stolt af at være en del af.

- Det har været en fantastisk platform for mange talentfulde designere. Fans henvender sig hver dag og fortæller, hvor meget de elsker showet. Det betyder meget for os, forsikrer den 39-årige skønhed, der om nogen selv kunne indtage catwalken og vise det nye design frem. Men det overlod hun nu andre til at gøre.

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik