Brystbombe frygter ikke fræk bolledans

Katie Price påstår, at hun ikke er nervøs, når hendes forlovede kaster sig ud den argentinske og særdeles frække udgave af 'Vild med dans'

  • Katie Price og Leandro Penna er begge jaloux. (Foto: All Over Press)
« Forrige
Katie Price og Leandro Penna er begge jaloux. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »
 

Der skal noget til at begå sig i den argentinske udgave af 'Vild med dans'.

Som Ekstra Bladet har skrevet, har deltagerne tidligere lavet direkte bollebevægelser og smidt alt tøjet, for at score flest mulig points i det ellers så familiære show.

Læs også:

Argentina - vild med dans TV 6. okt. 2011 Se også: Voldsom porno-strip i Vild med dans (Advarsel: Vild video)

Derfor kan man ikke fortænke den britiske glamourmodel Katie Price i at have lidt betænkeligheder ved at lade sin purunge model-kæreste deltage i den til tider grænseoverskridende konkurrence.

Han elsker mig
Men Price hævder, at det rager hende en høstblomst om Leandro Penna vrider sig sexet og smider kludene på tv med sin dansepartner.

- Det bekymrer mig ikke. Jeg har ikke noget problem med at nogen som helst anden kvinde er tæt med Leo. Jeg ved, at han elsker mig, siger den ellers jaloux Katie Price selvsikkert til The Sun.

Begge jaloux
- Der er ingen kvinde, der har en chance med ham. Det er jeg ret sikker på. Leo er præcis så jaloux som mig - vi har det på helt samme måde - men på en god og sund måde, siger hun.

Læs også:

Se også: Brystbomben dropper sin Toyboy

Det har ellers været noget turbulent 'on and off' med kærligheden mellem Price og Penna, der mødtes for godt halvandet år siden. Efter flere brud i løbet af deres korte forhold, er det lige nu så hot mellem dem, at de har planer om at gifte sig.

Læs også:

Se også: Brystbombe skal giftes med sin toyboy

Den 33-årige Katie Price blev for halvanden måned siden forlovet med sin 26-årige argentinske kæreste.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik