Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Madonna bruger Jaggers datter som model

Sangerinden Madonna har valgt Mick Jaggers datter Georgia som model for sin nye tøjkollektion

  • Georgia Jagger skal lægge krop til Madonnas tøj. (Foto: AP)
Georgia Jagger skal lægge krop til Madonnas tøj. (Foto: AP)

'Material Girl' er navnet på sangerinden Madonnas tøjmærke, som hun har sammen med sin datter, Lourdes - også kaldet Lola. Og sammen har de to kvinder valgt den kvinde, der skal lægge krop til deres nyeste kollektion.

Læs også:

Se også: Se sexede Georgia Jagger

Og den heldige kvinde er ingen ringere end Georgia Jagger, der er datter af den tidligere supermodel Jerry Hall og rockikonet Mick Jagger fra bandet The Rolling Stones.

Håndplukket af Madonna
- At blive håndplukket af Madonna og Lola som det nye ansigt af Material Girl er virkelig fantastisk, siger hun ifølge hjemmesiden Sky Showbiz.

- Jeg har altid beundret Madonnas stil, og jeg er lykkelig for at skulle arbejde sammen med dem, fortsætter hun.

Den 20-årige Georgia Jagger skal være model for den såkaldte 'Back-To-School'-kollektion, der lander i de amerikanske tøjforretninger i juni 2012. Og senere hen også bliver at finde i England.

Eftertragtet model
Foruden Madonna og Lourdes' kollektion er Georgia Jagger model for kosmetikmærket Rimmel, tøjgiganten H&M og jeansmærket Hudson Jeans. Og på trods af sine kun 170 centimeter er den unge Jagger en eftertragtet model.

Læs også:

Se også: Mick Jaggers datter dater med rockstjerne

Hun pryder desuden ofte siderne i modeblade som Elle, Vogue og Harper's Bazaar og blev i 2009 udråbt som kommende stjerne af det amerikanske livsstilsmagasin Vanity Fair.

Før Georgia Jagger har sangerinden og kendisdatteren Kelly Osbourne og Gossip Girl-skuespillerinden Taylor Momsen ageret model for Madonna og Lourdes' 'Material Girl'-kollektioner.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte