I spjældet, i lighuset og i Playboy

Sagaen om Lindsay Lohans udskejelser fortsætter med nøgenbilleder, døde mennesker og en far bag tremmer

  • Det er hårdt at være Lindsay: Alle kigger, når hun kvajer sig. Og nok også, når hun smider tøjet i Playboy. (Foto: Jamie Lind, All Over Press)
Det er hårdt at være Lindsay: Alle kigger, når hun kvajer sig. Og nok også, når hun smider tøjet i Playboy. (Foto: Jamie Lind, All Over Press)
1/3
Næste »

I Los Angeles går der en 25-årig kvinde rundt og arbejder i et lighus. Selvsamme kvinde smider i weekenderne kludene og lader sig fotografere nøgen til Playboy for den nette sum af en million dollar.

Det er selvfølgelig ikke med sin egen gode vilje, at starletten Lindsay Lohan bruger sin dyrebare tid i et lighus, men samfundstjeneste blandt de døde er den nyeste straf, en californisk dommer har fundet på at give den tidligere barnestjerne for at have svært ved at overholde loven.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan: Far har fortjent fængsel

Men heller ikke i lighuset får skuespilleren nye venner. For på sin første arbejdsdag formåede hun at komme så meget for sent, at Lindsay fik at vide, at hun lige så kunne smutte hjem igen. Hendes egen forklaring på forsinkelsen kom på Twitter: Hun kunne ikke finde indgangen.

LÆS OGSÅ: Lohan skal være nøgen i Playboy

Far med sexproblemer
Forhåbentlig kan party-dronningen i det mindste finde ind til sin bank, for selveste Hugh Hefner har angiveligt sat en million dollar ind på hendes konto. Ikke bare fordi hun er sød, men fordi hun i sidste weekend smed tøjet for Playboy-fotograferne og på et endnu ukendt tidspunkt vil kunne findes i den ældre herres populære mandeblad.

Pengene kan måske gå direkte tilbage til fængselsvæsnet, for den seneste Lohan, der er røget i spjældet, er far Michael. Han blev anholdt tidligere på ugen, fordi han angiveligt har truet sin kæreste med at ville slå hende ihjel. Ifølge kæresten skete det hele, fordi hun nægtede at give ham oralsex.

LÆS OGSÅ: Vil smide kludene for en million

Alt i alt en nærmest ordinær uge i familien Lohans liv.

Lindsays synderegister

Maj 2007: Lohan kører bil i påvirket tilstand. Politiet finder kokain i bilen. Hun sendes på afvænning.

Juli 2007: Lohan kører igen bil påvirket – og igen med kokain på sig. I retten får hun en straf, der blandt andet indeholder fængsel og tre års prøveperiode.

2009: Glemmer flere gange at møde til afvænningsmøder og får lagt et år oven i sin prøveperiode.

Juli 2010: Lohan møder tydeligt påvirket på arbejde og får som straf 90 dage i fængsel. Hun afsoner kun de 14.

September 2010: Lohan klarer ikke en narkotest og tvinges på tre måneders afvænning.

Februar 2011: Lindsay gribes i at stjæle en halskæde og får 35 dages husarrest som straf.

Sommeren 2011: Mens hun har husarrest, dumper Lindsay endnu en dopingkontrol. Hun idømmes blandt andet samfundstjeneste på det lokale lighus.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte