Persondata politik

FBI tæt på tyven: Nøgenfotos af Scarlett er ægte

Scarlett Johanssons advokat har truet med bål og brand og nøgenbillederne af filmstjernen er nu forsvundet fra hjemmesiderne

  • Scarlett Johansson har tidligere smidt kludene - her i selskab med Keira Knightley på forsiden af  Vanity Fair Magazine. (Foto: AP/Annie Leibovitz/Vanity Fair)
Scarlett Johansson har tidligere smidt kludene - her i selskab med Keira Knightley på forsiden af Vanity Fair Magazine. (Foto: AP/Annie Leibovitz/Vanity Fair)
1 af 1

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

Scarlett Johanssons advokat, Marty Singer, har været på overarbejde, siden to nøgenbilleder af filmstjernen forleden blev offentliggjort på nettet.

Singer har sendt mails til de hjemmesider der har lagt billederne på nettet og truslen om sagsanlæg har tilsyneladende virket efter hensigten. Sider som The Dirty.com har nu fjernet billederne, der dog stadig kan findes ved en simpel Google søgning på nettet.

Samtidig arbejder FBI på højtryk for at finde frem til den person, der har hacket Scarlett Johanssons telefon og rundsendt de private nøgenfotos. Ifølge TMZ.com er man tæt på at kunne pågribe gerningsmanden og hans kompaner, der angiveligt tilhører en større hackergruppe.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik