Intl. kendte

FBI tæt på tyven: Nøgenfotos af Scarlett er ægte

Scarlett Johanssons advokat har truet med bål og brand og nøgenbillederne af filmstjernen er nu forsvundet fra hjemmesiderne

  • Scarlett Johansson har tidligere smidt kludene - her i selskab med Keira Knightley på forsiden af  Vanity Fair Magazine. (Foto: AP/Annie Leibovitz/Vanity Fair)
Scarlett Johansson har tidligere smidt kludene - her i selskab med Keira Knightley på forsiden af Vanity Fair Magazine. (Foto: AP/Annie Leibovitz/Vanity Fair)

Scarlett Johanssons advokat, Marty Singer, har været på overarbejde, siden to nøgenbilleder af filmstjernen forleden blev offentliggjort på nettet.

Singer har sendt mails til de hjemmesider der har lagt billederne på nettet og truslen om sagsanlæg har tilsyneladende virket efter hensigten. Sider som The Dirty.com har nu fjernet billederne, der dog stadig kan findes ved en simpel Google søgning på nettet.

Samtidig arbejder FBI på højtryk for at finde frem til den person, der har hacket Scarlett Johanssons telefon og rundsendt de private nøgenfotos. Ifølge TMZ.com er man tæt på at kunne pågribe gerningsmanden og hans kompaner, der angiveligt tilhører en større hackergruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.