Model for tynd til Victorias Secret

Den sydafrikanske undertøjsmodel Candice Swanepoel er i fare for at miste sit eftertragtede job, fordi hun ganske enkelt er ved at blive for tynd

Candice Swanepoel i midten er tændstiktynd i forhold til sine model-kolleger Adriana Lima og Alessandra Ambrosio. (Foto: All Over Press)
Candice Swanepoel i midten er tændstiktynd i forhold til sine model-kolleger Adriana Lima og Alessandra Ambrosio. (Foto: All Over Press)

Kiloene rasler af Candice Swanepoel, og det er ikke noget, hendes arbejdsgiver bryder sig om.

Den 22-årige model, der er i stalden hos undertøjsgiganten Victorias Secret, kunne næsten ikke fylde de ellers så små bikinier ud til et fotoshoot for nyligt.

Hun lignede mest af et skelet, da hun sammen med Alessandra Ambrosio og Adriana Lima viste badetøjs-kollektion for 2011 frem i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Tre sexede badenymfer

Forkert image
En kilde fortæller til E! Online, at modellens fremtid hos Victorias Secret derfor er i fare. Modellerne her skal nemlig ifølge deres kontrakter være 'sunde og muskuløse'. Ifølge kilden handler det om at være 'frodig'.

- Men hvis du begynder at se tynd og underernæret ud som modellerne i modemagasinerne, giver det firmaet det forkerte image. Deres kunder er ældre. Hun kan miste sit job, hvis hun bliver for tynd, uddyber kilden.

Candice Swanepoels egen forklaring på, hvorfor hun er blevet så tynd, er stor rejseaktivitet.

1 af 2 Hun skal til at spise noget mere, hvis hun vil beholde sit job hos Victorias Secret. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Candice Swanepoel i midten er tændstiktynd i forhold til sine model-kolleger Adriana Lima og Alessandra Ambrosio. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen