Bagdels-sensationen Coco: Min røv er ægte

STORT BILLEDGALLERI: Hun er gift med rapstjernen Ice T og træt af rygterne om at hendes højt berømmede bagdel er kunstig

  • Nicole Austin har flere hundredetusinde fans på twitter og er da også særdeles gavmild med at lægge billeder ud af sig selv. (Foto: twitterpic)
« Forrige
Nicole Austin har flere hundredetusinde fans på twitter og er da også særdeles gavmild med at lægge billeder ud af sig selv. (Foto: twitterpic)
1 af 2
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
 

Hun er i besiddelse af et sæt enorme baller der får Jennifer Lopez' berømte bagparti til at ligne en lille fiks parisernumse.

Nu er Playboy-modellen Coco - der også lyder det borgerlige navn Nicole Austin - træt af rygterne om, at hendes succes er skabt på en bagdel, bygget på kunstige implantater:

'Jeg ved at alle mine fans er trætte af at høre det her. Men til alle mine nye fans: MIN RØV ER 100 PROCENT ÆGTE!! Mine bryster har til gengæld fået lidt hjælp fra plastikkirugerne. Ok? Lad os nu komme videre', twittede den irritable model forleden.

31-årige Coco - der er gift med rapstjernen Ice T - har stor succes på twitter, hvor det er lykkedes hende at samle 200.000 'followers.

Tjek Coco på twitter - klik her.

Læs: Jubii - jeg har Danmarks bedste bagdel

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik