Bagdels-sensationen Coco: Min røv er ægte

STORT BILLEDGALLERI: Hun er gift med rapstjernen Ice T og træt af rygterne om at hendes højt berømmede bagdel er kunstig

  • Nicole Austin har flere hundredetusinde fans på twitter og er da også særdeles gavmild med at lægge billeder ud af sig selv. (Foto: twitterpic)
Nicole Austin har flere hundredetusinde fans på twitter og er da også særdeles gavmild med at lægge billeder ud af sig selv. (Foto: twitterpic)
1/2
Næste »

Hun er i besiddelse af et sæt enorme baller der får Jennifer Lopez' berømte bagparti til at ligne en lille fiks parisernumse.

Nu er Playboy-modellen Coco - der også lyder det borgerlige navn Nicole Austin - træt af rygterne om, at hendes succes er skabt på en bagdel, bygget på kunstige implantater:

'Jeg ved at alle mine fans er trætte af at høre det her. Men til alle mine nye fans: MIN RØV ER 100 PROCENT ÆGTE!! Mine bryster har til gengæld fået lidt hjælp fra plastikkirugerne. Ok? Lad os nu komme videre', twittede den irritable model forleden.

31-årige Coco - der er gift med rapstjernen Ice T - har stor succes på twitter, hvor det er lykkedes hende at samle 200.000 'followers.

Tjek Coco på twitter - klik her.

Læs: Jubii - jeg har Danmarks bedste bagdel

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte