Latex Lady mødte dronningen

Klædt i en blodrød outreret gummidragt hilste popsilden Lady Gaga i aftes på ingen ringere end Storbritanniens statsoverhoved, dronning Elizabeth II.

  • Lada Gaga vækker som altid opsigt med sine outfits - også selvom det er selveste dronningen, der inviterer til bal. (Foto: All Over Press)
Lada Gaga vækker som altid opsigt med sine outfits - også selvom det er selveste dronningen, der inviterer til bal. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Det er nok ikke hver dag, Storbritanniens dronning Elisabeth hilser på 23-årige kvinder iført gummikostumer. Det var ikke desto mindre tilfældet i aftes i Blackpool ved den årlige Royal Variety Performance.

Den gummiklædte kvinde var Stefani Germanotta, der nok er bedre kendt under sit kunstnernavn, Lady Gaga. Sangerinden var iført et knaldrødt outfit, der blandt andet bestod af en renæssanceagtig pibekrave og et flere meter lang slæb. Alt sammen lavet af gummi.

Stjerner stod i kø
Royal Variety Performance er en årlig begivenhed, hvor flere prominente gæster lader sig underholde af et bredt udvalg af kunstnere fra showbizzens verden. De fornemste blandt gæsterne var traditionen tro det britiske regentpar, dronning Elizabeth og Prins Phillip.

Og dronningen syntes tilsyneladende godt om den outrerede Gagas underholdning. Den bestod blandt andet i klaverspil hængende ophejst fire meter over scenen. I hvert fald hilste majestæten pænt på den gummiklædte lady.

Ud over Lady Gaga blev det britiske regentpar blandt andet underholdt af sangerinderne Lulu, Anastacia og Chaka Khan. Også skuespillerne Bette Midler og Whoopi Goldberg optrådte.

Den amerikanske teenagestjerne Miley Cyrus, der blandt andet er kendt for sin rolle som Hannah Montana i Disney-serien og filmen af samme navn stod også på listen over aftenens kunstnere.

Det var dog uden tvivl den gummiklædte Lady Gaga, der i kraft af sit vanvittige kostume løb med størstedelen af opmærksomheden ved aftenens arrangement.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte