Anne Hathaway har lært at elske ny frisure

Anne Hathaway har fået klippet håret helt kort, og det skulle hun lige vænne sig til

  • Hathaway - nu med korthårsfrisure. (Foto: AP)
Hathaway - nu med korthårsfrisure. (Foto: AP)
 

Læs også:

Se også: Hathaway: Les Miserables svækkede mig

Nogle gange må skuespillere finde sig i, at en bestemt rolle kræver et bestemt look. Og da Anne Hathaway sagde ja til at spille med i en nyopsætning af 'Les Misérables', sagde hun også ja til at få sig en større makeover.

Rollen som Fantine krævede nemlig, at Hathaway blev klippet korthåret, og i begyndelsen var hun bestemt ikke begejstret for den nye frisure.

- Da jeg så mig i spejlet første gang, synes jeg at jeg lignede min homoseksuelle bror, siger hun til radaronline.com.

Vil beholde det korte hår
Siden da har den 30-årige skuespiller dog lært at elske de korte lokker, og i december-udgaven af Vogue giver hun faktisk udtryk for, at hun vil beholde den korte længde.

- Jeg føler mig pænere og mere som mig selv. Jeg er meget mere tilfreds med meget mindre nu, kan man godt sige, lyder det fra 'The Devil Wears Prada'-stjernen.

Hathaway, der lige er blevet gift med skuespillerkollegaen Adam Shulman, kan opleves i 'Les Misérables' til marts, når filmen får dansk premiere.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik