Lady Gaga blandt fattigfolket

I forbindelse med sin koncert i Rio de Janeiro spillede Lady Gaga fodbold og drak en håndbajer i et af byens fattigste slumkvarterer

  • Lady Gaga med opsigtsvækkende pink hår så ud til at nyde sin tur i slumkvarteret, hvor hærdebrede sikkerhedsfolk passede godt på hende. (Foto: All Over)
Lady Gaga med opsigtsvækkende pink hår så ud til at nyde sin tur i slumkvarteret, hvor hærdebrede sikkerhedsfolk passede godt på hende. (Foto: All Over)
1/2
Næste »

Læs også:

Se også: Gaga gør klar til brasiliansk fest

Den verdenskendte sangerinde er ikke for fin til at tage på besøg i et ludfattigt slumkvarter - blot hun har rigeligt med sikkerhedsvagter med.

De beviste hun, da hun for nylig spillede fodbold i det ludfattige Cantalago-slumkvarter i Rio De Janeiro. Efter venskabskampen med kvarterets unge rødder gik turen videre til en lokal bar, hvor Lady Gaga slukkede tørsten med en iskold fadbamse.

Sang i slummen
Med sig på den opsigtsvækkende slumsafari havde den amerikanske sangerinde en håndfuld hærdebrede sikkerhedsvagter, der passede på hende, så da mange hundrede måbende fans ikke kom alt for tæt på deres idol.

Dagsudflugten bød desuden på en improviseret minikoncert samt en tur på en motorcykeltaxa.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte